Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

19. septembar 20017.

INFO DAN: PROGRAMERI - WEB DIZAJNERI, JAVA DEVELOPER  I C#

Saznajte sve što vas interesuje o profesiji programera i spremite se da napravite
odlučujući korak u karijeri!

Ukoliko razmišljate da se bavite najtraženijim zanimanjima današnjice - onima u oblasti informacionih tehnologija, ovo je pravi način da saznate čime se bave profesionalci u oblasti web dizajna, java i C# programiranja. Ovaj dan je uvod u seriju visoko kvalitetnih interaktvnih obuka za profesije web dizajnera i java i C#programera koje počinju od oktobra.

Upoznajte se sa IT zanimanjima, mogućnostima zapošljavanja, ali i o napredovanja u IT struci kroz neformalno obrazovanje. Info dan je izuzetna prilika da svi učesnici dobiju mogućnost da razgovaraju sa predavačima o njihovim kompetencijama i mogućnostima za sticanje novih veština u IT-u.

Na besplatnom info danu biće predstavljena tri profila kojima će se najaviti  seminari u jesenjem ciklusu: WEB DIZAJNER, JAVA DeveloperC#  - najpopularniji Microsoft proizvod.

Predavači: Prof. dr Nenad Kojić, Marko Đ. Spasojević, Slobodan Čabarkapa i Milanko Kragović
Suorganizator IT-info dana: TeleTrader, IT kompanija
Seminari su namenjeni svima onima koji žele da se prekvalifikuju i steknu određeno IT zanimanje, kao i onima koji rade u IT industriji i žele da se usavršavaju u novim tehnologijama.