Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom
POZIV PRIVREDNICIMA ZA POSLOVNE SUSRETE NA SAJMU POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije, Razvojna agencija Srbije i Biznis inkubator Novi Sad u saradnji sa Novosadskim sajmom već šestu godinu zaredom organizuju međunarodne poslovne susrete – AgroB2B@NSFair. Ovogodišnji poslovni susreti održavaju se u okviru 85. Međunarodnog poLjoprivrednog sajma u Novom Sadu, 16. maja 2018. godine.


Ciljna grupa su proizvođači i trgovci hrane i pića, ali je događaj otvoren i za povezane sektore poput: poljoprivredne mehanizacije, đubriva i sredstava za zaštitu bilja, pakovanja, obnovljivih izvora energije u poljoprivredi, opreme za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja itd.
AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima , kao i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.
 Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, koji se ove godine održava 85. jubilarni put, predstavlja vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.
Učešće na događaju je besplatno, a učesnici sami obezbeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu. Rok za prijavu je 14. maj 2018. godine do 15 sati.
Prijava za međunarodne poslovne susrete  AgroB2B@NSFair se vrši preko linka: http://agrob2b2018.talkb2b.net
Bilateralnim susretima prethodi panel na kome će pored mera i finansijskog okvira IPARD programa, biti predstavljena i iskustva Hrvatske u vezi sa korišćenjem sredstava iz IPARD fondova.