Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PETAK U MLADENOVCU

U Mladenovcu će u petak biti održan Sajam zapošljavanja, na kojem će posao za 300 radnika ponuditi više od 30 firmi.

Zanimanja koja su tražena u ovom trenutku i koja će biti ponuđena su, između ostalih, prodavac, pekar, poslastičar, fizički i pomoćni radnici, vozač, magacioner, metalobrusač, metalostrugar, kranista i viljuškarista, bravar, operater na CNC mašinama, inženjer energetike, radnik u proizvodnji, zidar, tesar, armirač, stolar, poslovođa, referenat, tehnolog, projektanat nameštaja, programer, operater na presi i laseru...

Sajam organizuju ispostava u Mladenovcu Nacionalne služne za zapošljavanje i biće održan u Sportsko rekreativnom centru Ljubomir Ivanović Gedža od 10 do 13 sati.

Učešće na Sajmu najavili su i predstavnici Nemačke organizacije za međunarodnu tehničku saradnju (GIZ), a u okviru DIMAK projekta Podsticanje zapošljavanja mladih.

U sklopu opštinskog štanda, humanitarna organizacija Dečije srce predstaviće učesnicima Sajma svoje usluge u oblasti hraniteljstva.

Zvanično otvaranje mladenovačkog Sajma zapošljavanja zakazano je za 10:30, kada će se učesnicima, nezaposlenim sugrađanima i poslodavcima, obratiti predstavnici lokalne samouprave i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.