Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

DOBRODOŠLI U "S" KLUB 

Poštovane članice Privredne komore Beograda, Služba za odnose sa članicama sa zadovoljstvom Vas obaveštava da smo Vam obezbedili mogućnost besplatnog učlanjenja u "S" Club (www.s-klub.com), a samim članstvom i korišćenje niza pogodnosti u tekućoj godini.

Sve zainteresovane kompanije i pojedinci svojim učlanjenjem ostvaruju popust na sve vrste usluga u visini od 20% uz  mogućnost planiranja porodičnih vikenda, poslovnih sastanaka, kompanijskih obuka, nedeljnog ručka, a pre svega prijatnog odmora u prelepom okruženju.

Na periferiji grada u naselju Jakovo (Opština Surčin) nalazi se kompleks "S" Club-a, koji sadrži 2 ekskluzivna apartmana i 8 apartmana-bungalova, konferencijski VIP salon, restoran internacionalne kuhinje, teniske terene, teren za male sportove, otvorene bazene..

Višegodišnjim radom opravdali su poverenje svojih stalnih članova i gostiju kroz organizaciju značajnog broja svečanosti, banketa i manifestacija, radnih ručkova i seminara, a kroz učešće na sajmovima turizma svojim prelepim ambijentom, prezentacijom svojih kapaciteta i mogućnosti, značajno su obogatili i turističku ponudu Opštine Surčin i grada Beograda. 

Menadžment "S" Cluba u kontinuitetu unapređuje, inovira i upotpunjuje svoju ponudu raznovrsnim dešavanjima i akcijama, u želji da svojim gostima omogući što kvalitetniji boravak, i spreman je da Vam celokupan program predstavi u svom ili Vašem prostoru.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je PR Menager "S" Club-a, gospođa Jovanka Batinić, telefoni:8417 701, 8417 702, mob tel.063 614 070 ili e-mail: office@s-klub.com  ili Služba za odnose sa članicama Privredne komore Beograda telefon 2642 766.