Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


TC „IVANIUM“
BOLJE MOGUĆNOSTI ZAKUPA POSLOVNOG PROSTORA


U želji da izađe u susret svojim članicama u Privrednoj komori Beograda 20. novembra 2009. godine,organizovan je sastanak vlasnika lokala i potencijalnih zakupaca poslovnog prostora u Tržnom centru „IVANIUM“, Balkanska 18.

Draško Marković, sekretar Grupacije zakupaca poslovnog prostora Komore Beograda je istakao, da je Privredna komora Beograda i ovog puta pokazala da ima sluha za nastojanja svojih članica i pokušava da im omogući što bolje uslove za svoje poslovanje. Kada je u pitanju zakup poslovnog prostora najvažnija su tri preduslova: izbor lokacije, kvalitet poslovnog prostora i cena. U Tržnom centru „IVANIUM“, upravo nude najoptimalnija rešenja, a to su, pre svega, ekskluzivna lokacija, moderan poslovni prostor i dobri uslovi zakupa. I pored ovih pogodnosti na tržištu nekretnina, evidentni su negativni efekti globalne ekonomske krize. U Komori Beograda smo mišljenja da je neophodno omogućiti svojim članicama, da na kvalitetan način plasiraju svoje robe i usluge.

Prema rečima Predraga Kuburovića TC „IVANIUM“, predstavlja ekskluzivan prostor u samom centru grada, koji je za razliku od šoping molova manji gradski centar od 11.000 m2, a upravo takvi centri fale Beogradu. Izgrađen je od najkvalitetnijih materijala: staklo, inoks, granitna keramika itd. Lokali su veličine od 8 – 30 m2, a cena se kreće od 99 – 499 EUR, u zavisnosti od veličine lokala. Za nekoliko većih lokala od oko 50 m2 cena je nešto veća. Članicama Privredne komore Beograda biće omogućen gratis zakup prva tri meseca. Takođe, postoji mogućnost povezivanja nekoliko lokala.
Internet adresa: www.tcivanium.rs. Osoba za kontakt: Draško Marković, tel. 2642-778, e-mail: dmarkovic@kombeg.org.rs