Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

Biznis Info Centar
(BIC)

Postojeća preduzeća u Srbiji, preduzetnici, kao i lica koja nameravaju da pokrenu sopstveni biznis, mogu od 10. novembra 2006. godine koristiti usluge novootvorenog Biznis Info Centra (BIC) u Privrednoj komori Beograda.
Biznis Info Centar (BIC)
je projekat Privredne komore Beograda koji finansira Evropska unija preko Evropske agencije za rekonstrukciju, u okviru EDEP programa koji realizuje Ecorys Nederland BV.
Pored sedišta BIC-a koje se nalazi u prostorijama Privredne komore Beograda (Kneza Miloša 12), otvara se i 6 kancelarija na teritoriji opština Grocka, Čukarica, Obrenovac, Sopot, Mladenovac i Zemun (uključujući Jakovo, Dobanovce, Batajnicu, Galeniku, Surčin, Zemun polje) i kako bi se preduzećima i preduzetnicima iz ovih opština olakšao pristup i korišćenje usluga koje BIC pruža ukoliko žele da to učine u direktnom kontaktu sa stručnim licima BIC-a. Pored toga, upit se može dostaviti u sedište BIC-a svakog radnog dana i telefonom, faksom, e-mailom, poštom, ili lično.
BIC je zamišljen kao centar koji će privredniku ili onome koji to želi da postane na jednom mestu moći da pruži informacije i savetodavnu pomoć radi konkretnog rešavanja problema i to besplatno. Usluge će pružati stručna lica zaposlena u Privrednoj komori Beograda i dostupne su svim preduzećima i preduzetnicima na teritoriji Srbije.
Uporedo sa ovom aktivnošću, radiće se intezivno i na promovisanju inovacija i njihovoj primeni u praksi, tako da je BIC mesto gde su dobrodošli i svi pojedinci, preduzeća, naučno-istraživačke institucije i drugi subjekti koji imaju rešenja ili proizvode koji mogu da doprinesu modernijem, racionalnijem i boljem poslovanju u bilo kojoj grani industrije.

Kontakt adresa i telefoni:

Kneza Miloša 12/I
11000 Beograd
tel: 011/2642 166, 3616 328 ili 2641 355,lok.131
e-mail: bic
@kombeg.org.yu

Dođite u BIC!
detaljnije