Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

7. decembar 2009.  POTPISAN SPORAZUM O POSLOVNOJ SARADNJI SA KOMPANIJOM EUROPEN

Privredna komora Beograda kontinuirano doprinosi unapređenju privrednog ambijenta i nudi širok spektar usluga kako bi obezbedila najbolju moguću podršku u poslovanju naših članova. Savremeno poslovanje donosi nove izazove što zahteva nove usluge i aktivnosti, u smislu pojačane potrebe za povezivanjem, umrežavanjem naših članova, kao i izražene solidarnosti i saradnje između naših članova.

Sa tim u vezi, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Privredna komora Beograda, potpisala sporazum o poslovnoj saradnji sa kompanijom  " EUROPEN " .

Cilj  zaključenja sporazuma je kvalitetna nabavka kompletnog proizvodnog asortimana, luksuzne poslovne galanterije, satova, promotivnih i poslovnih poklona najeminentnijih inostranih proizvođača, sa 20% popusta na veleprodajne cene svih artikala, za sve članove Privredne komore Beograda.

Privredna komora Beograda je ubeđena će asortiman kompanije „EUROPEN-a“ doprineti kvalitetnijem poslovanju i promovisanju vašeg preduzeća. Stoga pozivamo Vas da u duhu predstojećih novogodišnjih praznika, iskoristite posebnu pogodnost, negujte dobre poslovne odnose, obradujte sebe i svoje poslovne partnere i oni će svakako, obradovati Vas.