Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

4. decembar 2009.   U PKB-u DODELJENI SERTIFIKATI ZA NEGOVATELJE PAPAKA PO RAVENOVOM SISTEMU

U prostorijama PKB Korporacije održano je polaganje međunarodnog ispita za negovatelja papaka. Tom prilikom je tim od deset zaposlenih u PKB Korporaciji dobilo internacionalni sertifikat za priznatog i ispitanog negovatelja papaka po Ravenovom sistemu. Koliki je značaj ovog događaja govori sama činjenica da dobijanjem ovog sertifikata postajemo jedini ovlašćeni i zvanično obučeni negovatelji papaka u Srbiji i regionu.
Internacionalni sertfikat je izdat od strane najeminentnijih stučnjaka iz te oblasti,  dr.Stefana Nueskea sa minhenskog univeziteta, gospodina Pietera Kloosterman, vrhunskog profesora i trenera iz te oblasti iz Holandije i gospodina Rainera Hoeflera, priznatog eksperta iz Nemačke. Ovi stručnjaci su svojim potpisima potvrdili stečeno znanje, stručnost i profesionalizam naših ljudi u ovom poslu.

Svečanoj dodeli internacionalnih sertfikata prisustvovali su dr Milan Petrović, državni sekretar u Ministarstvu  poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, gospodin Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije, mr Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, Milan Veljović, generalni direktor PKB Korporacije, gospodin Dragan Jovanović, poverenik Ministarstva za dijasporu, gospodin Zoran Mićović, direktor direkcije za veterinu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i mnogobrojne zvanice iz oblasti odgoja goveda u Srbiji.