Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


28. decembar 2009.  
ULICA OTVORENOG SRCA

Povodom tradicionalne manifestacije „Ulica otvorenog srca”, koja se održava prvog januara 2010. godine od 12 do 16 časova na prostoru Svetogorske i dela Makedonske ulice, pod sloganom „Piši srcem”, u pozorištu Atelje 212 održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili Ivana Zeljković, generalni sekretar Privredne komore Beograda, Jasna Dimitrijević, direktorka Turističke organizacije Beograda, Kokan Mladenović, direktor Ateljea 212, Vojislav Pavlović, direktor Centra za porodični smeštaj dece Miloševac, Milica Đorđević, koordinatorka projekta u Centru za integraciju mladih. 

Ove godine prikupljaće se pokloni i prilozi za Centar za porodični smeštaj dece Miloševac i decu iz hraniteljskih porodica iz sela Miloševac i Svratište za decu sa ulice.
Privredna komora Beograda će biti domaćin tradicionalnog svečanog ručka u "Srpskoj kafani", gde su pojedine kompanije, članice Komore Beograda, zakupile stolove i na taj način, uplaćujući do sada skoro milion dinara, pomažu Miloševcu, kao i kompanije koje su uzele učešće donirajući sredstva za Centar u Miloševcu.