Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

5. avgust 2009.   POSETA BEOGRADSKOJ OPŠTINI SURČIN

U okviru aktivnosti promovisanja lokalne samouprave beogradskih opština, i predstavljanja privrednih i turističkih potencijala Beograda, Privredna komora Beograda je organizovala posetu predstavnika medija opštini Surčin i njenim brojnim turističkim sadržajima. Omeđena autoputem Beograd - Zagreb i rekom Savom, ova najmlađa beogradska opština obuhvata površinu od 220 km2 i čine je sedam sela sa oko 55.000 stanovnika.
Komora je ovom prilikom uspela da na jednom mestu okupi novinare iz preko dvadeset beogradskih redakcija, i u saradnji sa Javnim preduzećem za turizam opštine Surčin i predstavnicima lokalne samouprave, organizuje prigodan izlet i radni ručak u nesvakidašnjem okruženju Bojčinske šume, koja se prostire na preko 700 hektara. Koristeći ovaj ambijent, inače nedovoljno poznat i popularizovan široj javnosti, prisutni novinari su imali prilike da se upoznaju sa planiranim aktivnostima Privredne komore Beograda u narednom periodu.
Predsednik Komore Beograda mr Milan Janković, je odgovarajući na mnogobrojna pitanja, istakao da će svakom segmentu delatnosti biti pojedinačno posvećena pažnja, nizom aktivnosti, a posebno se to odnosi na oblast usluga, ugostiteljstvo i turizam.