Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

5. avgust 2009.   PROMOVISANJE REGIONA POVEZIVANJEM LOKALNIH KOMPANIJA I INVESTITORA

Predsednik Privredne komore Beograda mr Milan Janković ugostio je sa saradnicima gospodina Hristodulos Damijanoua, počasnog konzula Crne Gore na Kipru i samostalnog poreskog savetnika u kompaniji Eurofast.
Kompanija Eurofast, koja je osnovana pre trideset godina, fokusirana je na pružanje savetodavnih, pravnih i finansijskih usluga kompanijama u zemljama jugoistočne Evrope. Sedište kompanije je na Kipru, a imaju otvorene kancelarije u osam zemalja iz regiona. Aktivnosti kompanije takođe su usmerene ka promovisanju regiona i povezivanju lokalnih kompanija i investitora, kroz organizovanje velikog broja seminara i prezentacija širom sveta.
Postignut je dogovor da Eurofast i Privredna komora Beograda uspostave saradnju i definisane su oblasti zajedničkog delovanja: promovisanje naših članica potencijalnim investitorima iz Evrope i sveta, organizovanje seminara s aktuelnim privrednim temama u cilju podrške beogradskim, prevashodno malim i srednjim preduzećima u prevazilaženju posledica finansijske krize i organizovanje poslovnih skupova u regionu. Gospodin Damjanou predložio je da Privredna komora Beograda uzme učešće u organizaciji poslovnog skupa Investiranje u Srbiju, koji će u septembru biti održan u Nikoziji.