Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

29. april 2007.   ODRŽAN 29. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA – IFT 2007

U organizaciji Beogradskog sajma, u periodu od 26. do 29. aprila 2007. godine, održan je 29. međunarodni sajam turizma- IFT 2007. Na površini od oko 15.000 m2 izlagačkog prostora, predstavilo se 748 izlagača iz 36 zemalja. Beogradski sajam turizma postaje ključni sajam Jugoistočne Evrope na kome je predstavljeno 160 turoperatera i agencija, 140 turističkih centara, 38 organizacija koje se bave opremom, 112 koje se bave smeštajem i 80 medija.
Po prvi put organizovan nastup imale su Austrija, Izrael, Poljska i Indonezija, kao i turističke agencije iz Italije, Tajlanda i Brazila.
Udruženje ugostiteljstva i turizma Privredne komore Beograda, je i ove godine, u hali četrnest na izlagačkom prostoru veličine 80 m2, okupilo svoje članice i upoznalo posetioce sajma sa svojim aktivnostima na razvoju turističke privrede.
Doprinos razvoju i unapređenju rada članica komore na štandu Privredne komore Beograda dali su :"Čobanov odmor", PKB "IMES", "Ktitor", "Megatrend" Univerzitet, "Garden centar", Preduzeće "ARUM", "Prokupac" AD, "Protekta", Turistička agencija "Vekol turs", UP "Stari grad", Asocijacija kuvara, Agencija "IN VINO", Srednja turistička škola Novi Beograd, Udruženje pekara, Zajednica preduzetnika Privredne komore Beograda, "Mona" i dr.