Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

21. maj 2009.  BESPLATNO SAVETOVANJE: "UVOĐENJE FISKALNIH KASA U ZDRAVSTVO, MERE VLADE REPUBLIKE SRBIJE I OSTALI AKTUELNI PROPISI"

Imajući u vidu novu Uredbu Vlade Republike Srbije kojom se uvodi obaveza evidentiranja celokupnog prometa putem fiskalnih kasa preduzećima iz oblasti medicinskih i veterinarskih usluga, Privredna komora Beograda je organizovala besplatno savetovanje na tu temu.
Ogromno interesovanje i brojna nerešena pitanja iz ove oblasti učinili su da velika sala Privredne komore Beograda bude tesna za sve koji su želeli da prisustvuju prezentaciji, danas preko 150 registrovanih.
Prisutni su tokom izlaganja stručnih konsultanata IPC „Žuta knjige“ imali priliku da se detaljno upoznaju i inoviraju saznanja o novinama i obavezama koje donosi Uredba a koje su obavezni da implementiraju u svoje poslovanje od 31.05.2009. godine.
Privredna komora Beograda obaveštava sve one koji nisu mogli da uđu na prezentaciju, da će se sumirati rezultati prvog savetovanja i u najkraćem roku ponovo organizovati savetovanje sa identičnim programom.