Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


14-16. maj 2010.
   RAKIJA CONNECTING PEOPLE

 

Manifestacija „Rakija connecting people“, koja će biti održana u Zagrebu u periodu od 14. do 16. maja 2010. godine, je projekat Udruženja ''GRADSKI ŠTAB'', podržanog od strane Skupštine grada Beograda i grada Zagreba. ''GRADSKI ŠTAB'' je dobrovoljno, nevladino udruženje, čija je osnovna aktivnost promocija i predstavljanje Beograda i Srbije u regionu i inostranstvu. Projekat je, stoga, i zamišljen kao svojevrsna promocija Beograda, njegove kulture, duha i domaćih brendova u Republici Hrvatskoj. Privrednu saradnju Beograda i Zagreba podržaće javne i ugledne ličnosti iz sfere umetnosti, kulture i preduzetništva. Festival će biti održan u prestižnom zagrebačkom klubu ''SALOON''. 

Cilj projekta je razvoj odnosa dva grada i promocija grada Beograda u regionu, kao i međusobno povezivanje srpskih i hrvatskih privrednika.  „Rakija connecting people“ je projekat koji će svakako doprineti unapređenju imidža grada Beograda van granica Srbije i bolje saradnje srpskih privrednika sa hrvatskim.

Planirano je da projekat „Rakija connecting people“ bude organizovan i u svim bivšim jugoslovenskim republikama: Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, predstavljajući Srbiju i Beograd kao lidere u regionu.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba u Udruženju ''Gradski štab'' je Nikola Janković, telefon 3219509, mobilni telefon 063 / 660 640, e – mail: gradskistab@gmail.com, www.gradskistab.com