Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


16-21. novembar 2009., Pariz
   "MIDEST 2009" - SAJAM KOOPERANTSKIH POSLOVA U INDUSTRIJSKOJ PROIZVODNJI

„Midest 2009“ je najznačajniji sajam podugovaranja kao oblika saradnje u prerađivačkoj industriji u svetu. Obuhvata sve grane prerađivačke industrije, osim tekstilne i drvne. Održava se na površini od 50.000 m2 i u proseku ima oko 1800 izlagača. Sva preduzeća sa liste vodećih 500 u industrijskoj proizvodnji u svetu su redovni posetioci „Midest“-a (Toyota, Volkswagen, PSA Peugeot Citroën, BMW, Renault, Volvo, Michelin, Continental, Valeo, Faurecia, Pirelli iz automobilske industrije; Eads, Snecma, Airbus, Dasault, Aviation, Eurocpter iz avioindustrije; Siemens, Alcatel, Sagem kao predstavnici telekomunikacija; Saint Gobain, Vinci, Lafarge, Cegelec, Vicat iz oblasti građevinarstva i inženjeringa; Hitachi, Sony, Fujitsu, Philips, Tyco, Thales iz elektroindustrije).
Učešće na „Midest 2009“ Vam pruža mogućnost da, na jednom mestu, sretnete na desetine potencijalnih kooperanata, novih nalogodavaca, novih dobavljača komponenti i delova, kao i mogućnost upoznavanja najnovijih tendencija u prerađivačkoj industriji u svetu.
Prijavu za učešće na "Midest 2009" možete podneti najkasnije do 9. septembra 2009. godine.

Za dodatne informacije i prijavu možete se obratiti Centru za ekonomske odnose sa inostranstvom Privredne komore Beograda, kontakt osoba je Maja Gogić, tel. 011/2642 088 ili putem e-mail adrese majag@kombeg.org.rs .