Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

23. novembar 2017.

''REZULTATI ZA KVALITET'' OVOGODIŠNJI MOTO XIV EVROPSKE NEDELJE KVALITETA U SRBIJI

Dvodnevna konferencija "XIV Evropska nedelja kvaliteta u Srbiji – JUSK ENK 2017 u Srbiji", pod motom ''Rezultati za kvalitet'', počela je danas u Privrednoj komori Srbije-Privrednoj komori Beograda.
Organizatori konferencije su Privredna komora Srbije-Privredna komora Beograda, Mašinski fakultet - Beograd i Nacionalna organizacija za kvalitet (JUSK), pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Srbije i Evropske organizacije za kvalitet. Generalni sponzor je kompanija “Sloboda” Čačak.
Milivoje Miletić, v.d. direktora Privredne komore Srbije-Privredne komore Beograda izrazio je zadovoljstvo činjenicom da Komora Beograda, kao poslovna zajednica koja okuplja oko 120 hiljada privrednih društava i preduzetnika, već nekoliko godina podržava ovaj značajan događaj.
"Povećanje konkurentnosti bez standardizacije, bez sistema upravljanja kvalitetom je nemoguće, i to je jedna od oblasti kojom se mi intenzivno bavimo, kako kroz podršku ovakvih manifestacija, tako i kroz kontinuiranu edukaciju i usluge koje pružamo našim članicama", ukazao je Miletić na važnost konferencije.

Više o konferenciji:www.jusk.rs