Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


2. mart 2018.

TRADICIONALNO DOBRA SARADNJA PREDUZETNIKA IZ ISTRE I BEOGRADA

U okviru manifestacije "Dani Istre u Beogradu", Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda i Obrtnička komora Istarske županije održale okrugli sto o unapređenju pristupa novim tržištima za preduzetnike. 
Nastavak tradicionalno dobre saradnje istarskih i beogradskih privrednika podrazumeva kontinuitet informisanja u oba smera, o potencijalnim prilikama za poslovnu saradnju, o aktuelnim potrebama i  pogodnostima pristupa tržištu, mogućnostima plasmana na nova tržišta, prilikama za izvoz, novim tehnologijama, potencijalnim partnerima, poruka je sa današnjeg okruglog stola održanog u PKS-Privrednoj komori Beograda.
Gradonačelnik Poreča, Loris Peršurić je istakao važnost u razmeni iskustava. "Istra je metropola turizma, i u tom smislu, imajući u vidu i da je beogradski region u neverovatnom turističkom usponu, obostrana iskustva mogu biti dragocena u toj oblasti privrede", rekao je gradonačelnik Poreča i dodao da je veliko interesovanje vinara iz Istre i Beograda za nastupe na sajmovima u Hrvatskoj i Srbiji.