Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

NEDELJNI PREGLED DOGAÐAJA20. septembar 2018.

MEĐUNARODNA PRIVREDNA MANIFESTACIJA "ZRBIZNET""ZrBizNet" je nova, jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji, tokom koje će privrednici imati mogućnost da učestvuju u B2B sastancima, edukativnim tribinama, predavanjima o aktuelnim temama i uspostave kontakt sa institucijama podrške poslovanju.
Organizatori "ZrBizNet" su Grad Zrenjanin, PKS - RPK Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika i poslodavaca Zrenjanin.  

Glavni cilj manifestacije je povezivanje privrednika i preduzetnika, unapređenje kvaliteta poslovanja i promocija privrede Srednjeg Banata. Moto i ideja ovogodišnjeg ZrBizNeta - "Pokreni se" - inspirisani su podrškom Vlade Srbije novoosnovanim preduzećima. Na ovoj privrednoj manifestaciji učestvovaće stručnjaci različitih profila, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije, a svoj proizvodni program i usluge predstaviće izlagači iz Srbije i inostranstva.

Program manifestacije obuhvata prezentaciju kompanija, fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za poslovanje u Zrenjaninu i širem regionu, promociju preduzetništva za mlade, ženskog preduzetništva, edukacije za menadžere, IT i druge obuke.