Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


1. jul 2010.
  200 GODINA POSTOJANJA BRENDA PEUGEOT

Povodom početka prodaje modela RCZ u Srbiji i jubilarnih 200 godina postojanja brenda Peugeot, kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za domaće tržište, priredila je u hotelu Zira svečani koktel za poslovne partnere, medije i poštovaoce legendarnog francuskog lava.
Brojne goste je na početku večeri pozdravio gospodin Milan Vukasović, izvršni direktor kompanije Verano Motors,  istakavši da je ovaj jubilej potvrda da je dugotrajan uspeh rezervisan samo za najbolje. 
Pored  bogate ponude putničkih i komercijalnih vozila i velikog lagera originalnih rezervnih delova,  kompanija je razvila snažnu prodajno-servisnu mrežu koja u potpunosti može da odgovori potrebama i zahtevima svih korisnika, što potvrđuje i dugačka  referenc lista domaćih i stranih kompanija koje su poverenje poklonile Peugeot-u i Verano Motors-u.
Ovu, 2010. godinu, Peugeot je započeo u novom izdanju, sa novim vizuelnim identitetom, novim sloganom „Motion & Emotion“, novim modelima i ambicioznim planovima koji nakon 200 godina duge tradicije predstavljaju novo poglavlje u istoriji francuskog proizvođača automobila.