Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

14. septembar 2010.

POTPISAN SPORAZUM O POSLOVNO-TEHNIČKOJ  SARADNJI PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA I FK CRVENA ZVEZDAU Privrednoj komori Beograda, 14. septembra 2010. potpisan je Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji,  između Privredne komore Beograda i FK Crvena zvezda. Sporazum su potpisali dr Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda i Vladan Lukić, predsednik FK Crvena zvezda.

Dr Milan Janković je istakao važnost i značaj partnerstva i saradnje između Privredne komore Beograda – asocijacije privrede, koja okuplja više od 42.000 privrednih subjekata i 73.000 malih zanatskih radnji i FK Crvena zvezda, najvećeg brenda u Srbiji, koji je kao takav, prepoznat na svim kontinentima. Sportske manifestacije su mesta okupljanja velikog broja ljudi različitog profila, a naš cilj je da one postanu i mesta privrednog povezivanja. Mi se nadamo da će kroz obostranu podršku Crvene zvezde privredi i obrnuto, potencijali beogradske i srpske privrede imati koristi, koja će se meriti milionskim ciframa. Prilikom održavanja sportskih manifestacija i dolaska velikog broja gostiju u Beograd, potencijali beogradske privrede bi trebalo da dođu do punog izražaja, naročito u oblasti trgovine, turizma, ugostiteljstva i usluga. Zato je neophodna puna bezbednost, koja neće biti narušena nedoličnim ponašanjem na stadionu i van njega, kako od toga ne bi imali štetu ni privrednici ni sportski klubovi.

Vladan Lukić, predsednik FK Crvena zvezda je istakao da je ovom saradnjom Crvenoj zvezdi ukazano veliko poverenje i čast, a da će klub nizom akcija širom sveta biti spona u privredničkom povezivanju. Velikom broju sponzora je i do sada bila omogućena promocija i reklama za svoje proizvode, a Crvena zvezda ima ekskluzivno pravo da se prenosi na celom prostoru bivše Jugoslavije.