Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

24-25. septembar 2009.  POSETA DRŽAVNO PRIVREDNE DELEGACIJE ITALIJE 

Privredna komora Beograda poziva svoje članice da uzmu aktivno učešće u B2B susretima italijanskih i srpskih privrednika.

Italijanski Institut za Spoljnu Trgovinu (ICE) iz Beograda u saradnji sa Ambasadom Italije, Privrednom komorom Srbije i ANCE (Nacionalno udruženje građevinarstva Italije) će organizovati posetu državno-privredne delegacije Italije. Delegaciju će predvoditi g-din Adolfo Urso, zamenik ministra u Ministarstvu za ekonomski razvoj zadužen za spoljnu trgovinu.
Ovaj događaj predstavlja nastavak uspešnih skupova „Dana Italije i FVG u Beogradu“ (2005-2008), kao i potrebu da se privredna saradnja sa Italijom nastavi kroz regionalne i sektorske sastanke privrednika dve zemlje.

Skup će se održati 24. septembra 2009.godine u prostorijama Narodne banke Srbije, Beograd, Nemanjina 17.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani, potvrdite dolazak i popunjenu prijavu prosledite Italijanskom Institutu za Spoljnu Trgovinu u Beogradu najkasnije do 18.septembra 2009. godine na fax: 011/3672-458 ili na e-mail adresu: m.orlandini@ice.it ; d.dinic @ice.it ; m.aleksendric@ice.it         italijanska delegacija