Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

19. avgust 2009.   DIREKTOR NOVOSADSKOG SAJMA U POSETI PRIVREDNOJ KOMORI BEOGRADA

Predsedenik Privredne komore Beograda mr Milana Janković, primio je direktora Novosadskog sajma gospodina Gorana Vasića.
Novosadski sajam je vodeća sajamska kuća u Srbiji. Sa površinom od 300.000 metara kvadratnih izložbenog prostora od čega 60.000 paviljona, pored priređivanja sajmova i izložbi, bavi se i organizovanjem kongresa i stručnih skupova, marketinškim uslugama, skladištenjem robe i ugostiteljstvom.
Gospodin Vasić je upoznao Predsednika Komore Beograda sa aktivnostima sajma u toku 2009 godine kao i želji za saradnjom sa Privrednom Komorom Beograd. Konkretan razgovor je vođen o dva predstojeća sajma i to sajmu turizma i sajmu inovativnosti koji se odrzavaju u drugoj plovini 2009. godine. Dogovoreno je da na predstojećem sajmu turizma u Novom Sadu, odbor za turizam Privredne Komore Beograda sa svojim članicama, udruženo zakupe štand i budu promoteri turističke ponude Beograda i svojih aranzmana.
Mr Janković je predložio i okupljanje ekonomskih atašea svih ambasada u Srbiji, zajedno sa predstavnicima stranih privrednih komora, aktivnih u Srbiji, koji bi u organizaciji Privredne komore Beograda posetili Frušku Goru, Novosadski sajam i koloniju slikarstva na petrovaradinskoj tvrđavi. Tom prilikom bi Novosdadski sajam bio u prilici da im predstavi svoj program i potencijal.