Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

9-10. decembar 2011.

TRENING: EU FONDOVI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA U Privrednoj komori Beograda, 9. i 10. decembra 2011. realizovan je, sedmi po redu, trening: EU FONDOVI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA, a fokus je i ovog puta stavljen na otvorene konkurse za program FP7 i CIP, koji su namenjeni MSP sektoru za bespovratna finansijska sredstva.
Trening je realizovan u saradnji sa BSN Akademijom čiji tim domaćih i inostranih stručnjaka zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i inovativnj metodologiji koja se zasniva na kombinaciji teorije i praktičnog rada, na najbolji način prenosi znanje na koji način da svoje projektne ideje pretočite u forme pogodne za apliciranje za sredstva iz EU fondova.
Program treninga je osmišljen po posebnoj metodologiji prilagođenoj filozofiji  privrednog društva čiji su glavni ciljevi unapređenje poslovanja, razmena informacija, podizanje kapaciteta i nivoa znanja.
Organizovanje redovnih treninga povodom raspisanih javnih konkursa za donacije (finansijska sredstva) EU  imaju za cilj da se privredni subjekti edukuju o svim mogućnostima koje im se nude.
Sledeći trening u 2011. godini biće organizovan 28-29. decembra.