Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


14-16. oktobar 2009.  
ECOFAIR i ENERGETIKA 2009.

Peti Međunarodni sajam energetike ENERGETIKA 2009 i 6. međunarodni sajam zaštite životne sredine ECOFAIR 2009 biće ove godine održani  od 14.-16. oktobra na Beogradskom sajmu. Na površini od 5500 kvadratnih metara izlagačkog prostora predstaviće se preko 250 izlagača iz Srbije, Austrije, Italije, Rusije, Francuske, Nemačke, Danske, Švedske, Slovenije, Češke, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i mnogih drugih zemalja.
Ove dve specijalizovane manifestacije se odvijaju u vremenu kad se teme energetike i zaštite životne sredine na domaćem i međunarodnom planu dokazuju kao dve najaktuelnije oblasti koje suštinski utiču na budućnost cele planete. Aktuelna svetska finansijska kriza, sa svoje strane, dodatno je intenzivirala interesovanje za ove dve srodne oblasti koje se međusobno prožimaju, utiču jedna na drugu i određuju privredni i ukupni društveni razvoj.
Sajamske manifestacije ENERGETIKA 2009. i ECOFAIR 2009. biće mesto okupljanja najznačajnijih organizacija, institucija i kompanija koje se bave eksploatacijom, distribucijom, očuvanjem energije i zaštitom životne sredine sa ciljem međusobnog poslovnog povezivanja i razmene iskustva i poslovne prakse zemalja učesnica.