Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

17. februar 2009.   KONFERENCIJA "LOGISTIČKA PODRŠKA TRANSPORTU"

Privredna komora Beograda Vas poziva da učestvujete na Konferenciji sa temom "Logistička podrška transportu" koja se održava 17. februara 2009. godine u Briselu, Belgija.
Generalni direktorat Evropske komisije učestvuje u organizaciji ove Konferencije kako bi se obezbedio integrisan pristup kretanju robe na tržištu Evropske Unije. Pored evropskog komesara za transport, gospodina Antonia Tajania, na Konferenciji će učestvovati veliki broj predstavnika privrede, kao i kreatori politike transporta.
Pored učešća u programu Konferencije, koja obuhvata i sisteme transportne logistike, transporta u carinjenju robe, vodnog i avio prevoza i novih programa u trgovini i uslugama, postoji mogućnost za organizovanje poseta i razgovora  sa asocijacijama/udruženjima: UITP, IRU, IRF, UIC, IATA, EUROCONTROL, EIA, UIRR, itd.
Molimo Vas, ako ste zainteresovani, da se zbog organizacije putovanja, zakazivanja poseta i detaljnijih informacija javite do 09.02.2009. godine Sekretaru Udruženja saobraćaja i telekomunikacija mr Draganu Stefanoviću na telefon 2642 855.