Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


3. novembar 2009.   ODRŽAN "ORACLE DAY 2009"

Predstavnici Privredne komore, Udruženja informatičke delatnosti, prisustvovali su skupu ’Oracle Day 2009’, koji je održan pod sloganom ’Where Experience Meets Innovation’, i na kome su predstavljena najnovija Oracle poslovna rešenja.


Ovo je jedan od serije skupova koji kompanija Oracle organizuje tokom novembra meseca pod nazivom ’Oracle Day’, u 16 zemalja širom istočne Evrope u cilju promovisanja svojih proizvoda i usluga. Skup je radio u četiri sesije na kojima su detaljno predstavljeni proizvodi i usluge namenjeni javnom sektoru, sektoru zdravstva i sektoru usluga.

Oracle praktikuje da na svojim konferencijama pruža priliku korisnicima i partnerima da kažu nešto više o saradnji i projektima koje su ostvarili sa kompanijom, tako da su posetiocima predstavljena Oracleova rešenja namenjena upravljanju odnosima sa klijentima (Customer Relationship Management, CRM). Predstavljena su rešenja namenjena bankama, kao i aplikacije Oracle Datebase 11g Realise 2, Oracle Fusion Middleware 11 g i druga Oracleova aplikativna rešenja.