22- 24. avgust 2017.

13. MEĐUNARODNI SAJAM I KONFERENCIJA ZDRAVSTVA, KARAČI, EKSPO CENTAR PAKISTAN

U organizaciji privatne kompanije “Ecommerce Gateway Pakistan Private Limited“  i “13. Pharma Asia International Exhibition and Conferences“, biće održan 13. Međunarodni Sajam i Konferencija zdravstva Karači, Ekspo Centar Pakistan, u periodu od 22. do 24. avgusta 2017 godine, u Ekspo Centru Karači, Pakistan.
Za prijavu učešća i za sve dodatne informacije kontakt je gospodin Farhan Anis, potpredsednik i direktor projekta, putem elektronske pošte: farhan@ecgateway.net, skype: fahanecg ili preko Ambasade Islamske Republike Pakistana, broj telefona: 011/2661-676 i elektronska pošta: parepbelgrade@mofa.gov.pk ,  ambpakistana@sbb.rs .


21. septembar 2017.

POSLOVNI FORUM PRIVREDNIKA BEOGRADA I RABATA

Povodom svečanog obeležavanja 60 godina od uspostavljanja marokansko-srpskih diplomatskih odnosa, Privredna komora Srbije-Privredna komora Beograda, u saradnji sa Gradom Beogradom, Gradom Rabatom i Ambasadom Kraljevine Maroka, organizuje "Poslovni forum privrednika Beograda i Rabata" koji će biti održan u četvrtak, 21. septembra 2017. godine, sa početkom u 10 časova, u PKS-Privrednoj komori Beograda, sala 6 na šestom spratu.

Pozivamo vas da učestvujete na poslovnom forumu i sve zainteresovane privrednike molimo da popunjeni registracioni formular dostave na elektronsku poštu centareoi@pks.rs , najkasnije do ponedeljka, 18. septembra 2017. godine.
           Spisak članova delegacije Rabata


20. oktobar 2017.

DANI SKADARLIJE I REGIONALNI POSLOVNI FORUM U RIJECI I OPATIJI

Primorsko-granska županija Republike Hrvatske, gradovi Beograd, Rijeka i Opatija organizuju proslavu 300 godina pravoslavlja i manifestaciju "Dani Skadarlije u Rijeci i Opatiji".  

Županijska komora Rijeke u saradnji sa PKS-PK Beograda organizuju Regionalni poslovni forum, u čijem fokusu će biti regionalne inicijative unapređenja saradnje i projektnih ideja za buduću saradnju. Forum će biti održan 20. oktobra 2017. u prostorijama HGK-Županijskoj komori Rijeke,  Bulevar olsobođenja 23, Rijeka.

Forum će okupiti privrednike i predstavnike privrednih komora iz zemalja s kojima se Republika Hrvatska graniči, predstavnike lokalnih institucija koje učestvuju u privrednom životu i privrednici Primorsko-goranske županije.
Potrebno je da zainteresovani dostave popunjen registracioni formular na elektronsku adresu iva.mihailovic@pks.rs.          


5. decembar 2017.

KROZ SARADNJU SA CECZ-OM DO LAKŠEG I BEZBEDNIJEG POSLOVANJA S KINOM

Zona saradnje za Centralnu Evropu - CECZ osnovana je pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine Republike Kine, u cilju povezivanja evropskih privrednih subjekata s kineskim kompanijama i podrške unapređenju saradnje Evrope i Kine.

Srpski privrednici imaju priliku da besplatno koriste usluge CECZ-a, a na raspolaganju im je baza od oko 600 kineskih kompanija iz različitih oblasti, koja se neprestalno uvećava. Ono što je veoma važno za naše privrednike jeste činjenica da su sve kompanije iz baze prošle proveru Ministarstva trgovine N. R. Kine i da predstavljaju pouzdanog privrednog partnera.

Dodatne informacije dostupne su u sledećem dokumentu: 
Centar za ekonomske odnose sa inostranstvom

Info

Kineska sekcija

EU