31. maj-2. jun 2017.

SAJAM CHINA SMART EXPO 2017

 

Ovogodišnja sajamska manifestacija CHINA SMART EXPO, koju svake godine organizuje CECZ Co Ltd, biće  održana u Budimpešti, Mađarska, u periodu od 31. maja do 2. juna 2017.
Na sajamskoj izložbi prisustvovaće oko 200 kompanija iz NR Kine koje će ponuditi svoje proizvode zainteresovanim kompanijama. Ovo je jedinstvena prilika povezivanja poslovanja sa kompanijama iz NR Kine, a zainteresovane kompanije iz Srbije biće u mogućnosti da pronađu adekvatnog partnera za svoj posao.  
Dodatne informacijeInformacija o manifestaciji. Informacija o China Smart Expo 2017.
Zainteresovani privrednici treba da popune on-line prijavu.

22–24. april 2017.

SAJAM KINESKE SAVREMENE POLJOPRIVREDE, PEKING

Međunarodni Sajam kineske savremene poljoprivrede (CIMAE) održava se svake godine, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine (MOFCOM), Kineskog udruženja za promovisanje međunarodne saradnje u poljoprivredi i Kineskog instituta za poljoprivredniinženjering, kao međunarodni sajam poljoprivredne i novih visokih tehnologija. CIMAE je uspešno održan već 7 puta i on promoviše popularizaciju i primenu visoke tehnologije u poljoprivredi, nastoji da podigne nivo kvaliteta kineske poljoprivredne opreme i unapredi međunarodnu komunikaciju i saradnju. CIMAE je 2014. dobio nagradu „Kineskih najboljih deset sajmova“ i po mnogima predstavlja najznačajniji sajam kineske savremene pojloprivrede. CIMAE 2017 će biti održan u periodu od 22. – 24. aprila 2017, u Pekingu, na 50000m² izložbenog prostora, a očekuje se oko 1500 izlagača i oko 50.000 gostiju. Tema CIMAE 2017 je tehnologija, inovacije i razvoj, uključujući 9 celina: izložbe pojedinih zemalja, internet i poljoprivreda, poljoprivredna avijacija, poljoprivredni objekti, tehnologija stočarstva, poljoprivredne mašine, đubrivo, seme i sadnice, zaštita zemljišta. Planirano je organizovanje tematskih konferencija i foruma u cilju uspostavljanja platforme za saradnju u oblasti pojloprivredne opreme i tehnologije, razmene resursa i konsultacija.

Dodatne informacije dostupne su na internet stranici: http://en.cimae.com.cn/.
Centar za ekonomske odnose sa inostranstvom

Info

Kineska sekcija

EU