3. april 2018.

CLIMATE-KIC ACCELERATOR -NAMENJEN STARTAPOVIMA I PREDUZETNICIMA

Da li ste inovator sa naprednim idejama sa kojima ćete se suprotstaviti klimatskim promenama? Da li sa svojim timom radite na pokretanju poslova sa novim tehnologijama ili razvoju komercijalno održivih usluga, od uticaja na klimatske promene? Da li posedujete dobro znanje engleskog jezika? Onda je ovaj program napravljen samo za vas!

Otvoren je poziv  za treće izdanje Climate-KIC Accelerator, najvećem evropskom akceleratoru u oblasti čistih tehnologija, namenjen startapovima i preduzetnicima. Ovaj program pruža pomoć u pokretanju sopstvenog posla, pripreme za prve investitore i kupce i da se izgradi poslovna mreža na međunarodnom tržištu. Program obuhvata lično mentorstvo, učešće na 3 lokalne i 1 međunarodnoj radionici, kao i finansijsku podršku čija visina zavisi od faze za koju se prijavljujete.

Više informacija o programu i prijava učešća www.climate-kic.org/ris/accelerator. Konkurs je otvoren do utorka, 03. aprila 2018. godine.

Za pomoć u apliciranju i dodatne informacije, možete nam pisati na climate-kic@pks.rs.

5. mart 2018.

BUKVAR POSLOVANJA - BESPLATNA PODRŠKA ZA PRIVREDNIKE

Privredna komora Srbije pokrenula je Bukvar poslovanja, koji predstavlja besplatnu podršku svima koji planiraju da počnu sopstveni biznis, ali i mikro, malim i srednjim preduzećima koja se suočavaju sa nedoumicama i izazovima u dnevnom poslovanju.

Bukvar poslovanja se nalazi na Internet adresi:  www.pks.rs/bukvarposlovanja.

Za brz i adekvatan odgovor možete posetiti „Bukvar poslovanja“ ili kontaktirati BIS putem  telefona: 0800 808 809  i e-mail: bis@pks.rs .


23. februar 2018.

RADOVAN MILOJEVIĆ JE EY PREDUZETNIK GODINE U SRBIJI

Radovan Milojević, vlasnik kompanije Stublina, dobitnik je prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine™ koje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje šestu godinu za redom, a nagradu su mu uručili predsednik ovogodišnjeg nezavisnog žirija, Darko Budeč i Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.
Pored glavne nagrade, priznanja su uručena Milisavu Novičiću, vlasniku kompanije Unipromet u potkategoriji EY Brzorastući Preduzetnik godine™ i Miroslavu Kovačeviću koji stoji ispred porodične kompanije Vinarija Kovačević u potkategoriji EY Inovativni Preduzetnik godine™.
„Ovo izuzetno priznanje koje mi je uručeno na osnovu fantastičnih uspeha kompanije Stublina predstavlja krunu uspeha našeg poslovanja. Ispred čitavog tima kompanije koja niže uspehe već 25 godina, ponosan sam na to što je naš trud primećen”, izjavio je Radovan Milović, pobednik ovogodišnjeg takmičenja EY Preduzetnik godine.
Izvor: Biznis i finansije

Preduzetništvo

Info