Drugi o nama

 

Jedna engleska novinarka ističe da je Beograd idealno mesto za bilo koga ko traži avanturistički odmor. Brodovi – restorani, smešteni na reci uz šetalište, deluju izazovno, a hrana koja se na njima služi varira od proseka do vrhunskog kvaliteta.
Pomenuta novinarka ističe da jedine prilike kada se možete naći u vrtlogu nereda jesu one posle velikih sportskih događaja, kada se razbuktaju patriotska osećanja, posebno ako je Srbija pobedila. Tada se mladi ljudi opasno naginju kroz otvorene prozore automobila, dok voze ulicama trubeći i mašući ogromnim srpskim zastavama.
Većina stranih turista oduševljena je gostoljubivošću Srpskog naroda. Jedan turista u svom opisu Beograda posebno ističe ljubaznost Beograđana, a naročito njihovu spremnost da se dobrovoljno ponude da o sopstvenoj inicijativi organizuju razgledanje grada ili da vas pozovu kod sebe u goste.
Londonski Indipendent, uz dobro poznate egzotične destinacije, predlaže da se 16. avgusta poseti Belgrade Beer Fest. Indipendent navodi da je, za razliku od daleko ozloglašenijeg festivala piva u Minhenu, beogradska manifestacija relativni novajlija, ali je prošle godine, treći put od osnivanja, okupila veliki broj pivopija, propagirajući pomirenje, druženje i dobro pivo.
Na Internet forumima studentskih organizacija Slovenije moguće je pročitati dosta pozitivnih komentara o prošlogodišnjem dočeku Nove godine, o otvorenim i prijatnim ljudima u Srbiji i dobroj muzici.

Udruženje trgovine, turizma i usluga


Info

Prvi kongres ruralnog turizma

Savetovanje u oblasti ruralnog turizma

TAIEX seminar