13. oktobar 2017.

OKRUGLI STO: PRIMENA STANDARDA U IT POSLOVNOM OKRUŽENJU

     

Privredna komora Srbije-Privredna komora Beograda i Udruženje e-Razvoj organizuju okrugli sto: "Primena standarda u IT poslovnom okruženju", u petak 13. oktobra 2017. godine, u PKS-Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, u sali na međuspratu u vremenu od 11:00 do 13: 00 časova.

Broj mesta je ograničen za 50 učesnika. Molimo zainteresovane da svoje učešće potvrde što pre, a najkasnije do 09.10.2017. godine na e-mail: office@erazvoj.com.
Učešće na okruglom stolu je besplatno.    


25-26. april 2017.

KONFERENCIJA "ENTER"

ENTER je dvodnevna besplatna konferencija koja će biti održana 25-26. aprila 2017. godine u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Studentski trg 5, Beograd.

Konferencija je otvorena za sve koji žele da podele svoje znanje i iskustvo kako bi podržali razvoj i uključivanje većeg broja žena u IT industriju i STEM oblasti (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika). Ovogodišnje, prvo izdanje ENTER konferencije pokrenula je organizacija Spacevent u saradnji sa ACM međunarodnom mrežom.

Ulaz na ENTER konferenciju je besplatan. Broj mesta je ograničen, pa je neophodno registrovati se preko formulara koji je dostupan na sajtu ENTER konferencije. Program konferencije će moći da se prati i putem live stream-a.

Više informacija o radionicama i načinu prijavljivanja pogledajte na sajtu ENTER konferencije http://www.enterconference.net/workshop/.


10. mart 2017.

TRAŽE SE IZVOĐAČI OBUKA U PROJEKTU PREKVALIFIKACIJA U IT SEKTORU

Ministarstvo državne uprave pozvalo je sve zainteresovane za izvođenje obuka u okviru projekta za prekvalifikacije u IT sektoru da se prijave na javni poziv koji organizuje i sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP).
Na konkurs se mogu prijaviti sve nevladine organizacije, instituti, klasteri, obrazovne institucije i preduzeća.
Prijave se mogu poslati najkasnije do 21. marta, a detalji konkursa dostupni su na sajtu UNDP-a u Srbiji.
Poziv na engleskom jeziku 


20. decembar 2016.

CUSTOMER HAPPINESS MEETUP

Privredna komora Beograda, u saradnji sa Customer Happiness Belgrade, https://customerhappiness.rs/announcement/ (CH Belgrade portal) i  Davorom Altmanom, https://davoraltman.me/Customer , 20. decembra 2016. godine, organizuje Customer Happiness Metup, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na VI spratu.
Happiness meetup ima za funkciju da približi posetiocima sam pojam Customer Happiness, kako se primenjuje u svakodnevnom poslu, i kako je moguće napraviti karijeru u ovom polju. Ovog puta ce se održati panel diskusija i profesionalci iz različitih sektora ce zajedno diskutovati o tome kako pristupati korisnicima, problemi sa kojima se ljudi iz podrške susreću, i kako postići Customer Delight!
Na penel diskusiji učestvovaće stručnjaci CH tima iz kompanija Limundo i Godaddy.


24. novembar 2016.

FINALE CASE CHALLENGE PROJEKTA

Finale Case Challenge projekta održaće se 24. novembra, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12,  gde će timovi finalista predstaviti svoja rešenja i boriti se za praksu u kompaniji koja je zadala studiju slučaja. 
Projekat je takmičenje studenata i srednjoškolaca u rešavanju studija slučaja koje zadaju kompanije partneri i ima za cilj spoj kompanija sa mladim talentima i razvoj praktičnih veština učesnika. Ideja je da se kroz organizaciju niza edukativnih radionica doprinese stvaranju okruženja i mogućnosti za sticanje znanja i veština u kojem će se mladi podstaći na samostalno preuzimanje inicijative, kreativnosti, motivisati na donošenje poslovnih odluka i efikasno rešavati poslovne probleme. 
Zvanični sajt Case Challenge projekta http://casechallenge.rs/ 


23. novembar 2016.

PREDAVANJE: VIZIONARSKI PRISTUP UPRAVLJANJA INFORMACIJAMA U ORGANIZACIJI

Privredna komora Beograda u saradnji sa kompanijom M-files iz Finske Vas poziva da prisustvujete predavanju na temu: Vizionarski pristup upravljanja informacijama u organizaciji.
Predavanje će biti održano u sredu, 23. novembra 2016. godine, sa početkom u 13:30 časova, u Privrednoj komori Beograda, sala na međuspratu, Kneza Miloša 12.
Predavač: Daniel Cosby iz finske kompanije M-files
Zbog ograničenog broja mesta molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite putem on-line PRIJAVE. Kontakt osoba Vesna Muhić, tel. 2645-333, e-mail: vmuhic@kombeg.org.rs .  


4. novembar 2016.

OKRUGLI STO: SPECIFIČNOSTI PRIMENE MENADŽMENTA STANDARDA U IKT OKRUŽENJU

         
Udruženje e-Razvoj, u saradnji sa kompanijom Bureau Veritas d.o.o. iz Beograda i Privrednom komorom Beograda, organizuje okrugli sto "Specifičnosti primene menadžment standarda u IKT poslovnom okruženju".
Okrugli sto će biti održan u petak, 4. novembra 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 401, u vremenu od 11:00 do 14:00 časova.
Učešće na okruglom stolu je besplatno.
Broj mesta na skupu je ograničen. Molimo sve zainteresovane da učešće potvrde što pre, a najkasnije do 28.10.2016. godine. Za više informacija kao i potvrdu učešća kontakt e-mail: office@erazvoj.com  


2. novembar 2016.

RADIONICA: MAKING THE LEAP FROM EMPLOYEE TO ENTREPRENEUR

Udruženje saobraćaja, telekomunikacija i informatičke delatnosti u saradnji sa Founder institutom, u sredu 2. novembra 2016. godine, sa početkom u 17.30 časova, u sali VI na šestom spratu Privredne komore Beograd, Kneza Miloša 12, organizuje radionicu: Making the Leap from Employee to Entrepreneur.
Radonica je namenjena tehnološkim kompanijama i osnivačima kompanija koji nakon završene obuke (4 meseca trajanja tokom semestra) imaju potencijala da nastave biznis. Radionice drže mentori koji kroz svoje iskustvo, preporuke i radne zadatke vode preduzetnike da nastave, poboljšaju i razviju svoj poslovni poduhvat u začetku.

Founder Institute
za svoje partnere dodeljuje jednu stipendiju za polaznika koji pokaže najbolje rezultate na testu a prijavi se preko Privredne komore Begrada ili E-kapije Više informacija o FI programu na http://fi.co/
Zbog ograničenog broja mesta, molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite putem on-line PRIJAVE. Osoba za kontakt Vesna Muhić, e-mail vmuhic@kombeg.org.rs


26-27. oktobar 2016.

KONFERENCIJA eGOVERNMENT IS DOS

Konferencija eGovernment IS DOS se održava 26. i 27. oktobra 2016. godine, u hotelu Hyatt Regency u Beogradu i već 18 godina predstavlja centralni događaj u oblasti istraživanja i primene eGovernment-a u Srbiji. Konferencija okuplja predstavnike ministarstava, organa javne uprave i lokalne samouprave, IT profesionalce i istraživače sa univerziteta koji se bave razvojem i implementacijom e-Government sistema.
Više informacija o konferenciji, prijavi radova i rezervaciji možete pronaći na sajtu www.egovernment.rs ili putem mail adrese: office@informacionodrustvo.org.


25-26. oktobar 2016.

SMART E-GOVERNMENT 2016

ASIT (Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije i nove medije Srbije) u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije i Direkcijom za elektronsku upravu, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, Privrednom komorom Srbije, organizuje dvanaestu međunarodnu konferenciju i izložbu: SMART E-GOVERNMENT 2016 - Elektronski Identitet i Servisi e-Uprave.
Konferencija i izložba će se održati 25. i 26. oktobra, 2016. godine u Hotelu Crowne Plaza, Beograd. Otvaranje konferencije: 25. oktobar u 09:00.
SMART E-GOVERNMENT konferencija će prikazati vodeća tehnička dostignuća iz oblasti elektronskog identiteta i aplikacija e-Uprave. Sledeći najnovije svetske trendove, na konferenciji će biti prikazane brojne prezentacije vodećih kompanija u razvoju savremenih tehnologija za realizaciju javnih elektronskih servisa.
Više informacija na http://www.smartegov.rs/rs/

Udruženje saobraćaja i telekomunikacija i informatičke delatnosti

Info

R E P I D I S