13. oktobar 2017.

OKRUGLI STO: PRIMENA STANDARDA U IT POSLOVNOM OKRUŽENJU

     

Privredna komora Srbije-Privredna komora Beograda i Udruženje e-Razvoj organizuju okrugli sto: "Primena standarda u IT poslovnom okruženju", u petak 13. oktobra 2017. godine, u PKS-Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, u sali na međuspratu u vremenu od 11:00 do 13: 00 časova.

Broj mesta je ograničen za 50 učesnika. Molimo zainteresovane da svoje učešće potvrde što pre, a najkasnije do 09.10.2017. godine na e-mail: office@erazvoj.com.
Učešće na okruglom stolu je besplatno.    


25-26. april 2017.

KONFERENCIJA "ENTER"

ENTER je dvodnevna besplatna konferencija koja će biti održana 25-26. aprila 2017. godine u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Studentski trg 5, Beograd.

Konferencija je otvorena za sve koji žele da podele svoje znanje i iskustvo kako bi podržali razvoj i uključivanje većeg broja žena u IT industriju i STEM oblasti (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika). Ovogodišnje, prvo izdanje ENTER konferencije pokrenula je organizacija Spacevent u saradnji sa ACM međunarodnom mrežom.

Ulaz na ENTER konferenciju je besplatan. Broj mesta je ograničen, pa je neophodno registrovati se preko formulara koji je dostupan na sajtu ENTER konferencije. Program konferencije će moći da se prati i putem live stream-a.

Više informacija o radionicama i načinu prijavljivanja pogledajte na sajtu ENTER konferencije http://www.enterconference.net/workshop/.


10. mart 2017.

TRAŽE SE IZVOĐAČI OBUKA U PROJEKTU PREKVALIFIKACIJA U IT SEKTORU

Ministarstvo državne uprave pozvalo je sve zainteresovane za izvođenje obuka u okviru projekta za prekvalifikacije u IT sektoru da se prijave na javni poziv koji organizuje i sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP).
Na konkurs se mogu prijaviti sve nevladine organizacije, instituti, klasteri, obrazovne institucije i preduzeća.
Prijave se mogu poslati najkasnije do 21. marta, a detalji konkursa dostupni su na sajtu UNDP-a u Srbiji.
Poziv na engleskom jeziku 


20. decembar 2016.

CUSTOMER HAPPINESS MEETUP

Privredna komora Beograda, u saradnji sa Customer Happiness Belgrade, https://customerhappiness.rs/announcement/ (CH Belgrade portal) i  Davorom Altmanom, https://davoraltman.me/Customer , 20. decembra 2016. godine, organizuje Customer Happiness Metup, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na VI spratu.
Happiness meetup ima za funkciju da približi posetiocima sam pojam Customer Happiness, kako se primenjuje u svakodnevnom poslu, i kako je moguće napraviti karijeru u ovom polju. Ovog puta ce se održati panel diskusija i profesionalci iz različitih sektora ce zajedno diskutovati o tome kako pristupati korisnicima, problemi sa kojima se ljudi iz podrške susreću, i kako postići Customer Delight!
Na penel diskusiji učestvovaće stručnjaci CH tima iz kompanija Limundo i Godaddy.

Udruženje saobraćaja i telekomunikacija i informatičke delatnosti

Info

R E P I D I S