AKTIVNOSTI                                                                         Arhiva  


12. januar 2018.

SEMINARI O IPARD PODSTICAJIMA

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je u decembru 2017. raspisalo konkurs za meru 1 IPARD programa „Investicije u fizička sredstva na poljoprivrednim gazdinstvima“, a u najavi je raspisivanje i ostalih konkursa za IPARD program. Tim povodom Privredna komora Srbije će organizovati seriju seminara na kojima će svojim članicama predstaviti mere IPARD programa i neke specifičnosti vezane za apliciranje na konkurse. Prva serija predavanja će biti vezana za ošte uslove i biće besplatna, dok će se u drugom krugu, nakon što se korisnici upoznaju sa detaljima mera, organizovati tematske radionice po tipovima investicija. Drugi krug radionica će biti sa kotizacijama i na njima će se raditi detaljnije predsavljanje mera i posebnih uslova, koje korisnici moraju ispuniti do kraja investicija.

Ako planirate da aplicirate za ova sredstva, pozivamo Vas da se prijavite za seminar, odnosno da dostavite Vaše podatke: matični broj i naziv firme, mesto, ime i prezime učesnika, kontakt telefon i e-mail na irena.kaljevic@pks.rs ili emil.cukuic@pks.rs.
Rok za prijavu je 12.01.2018. Seminar je besplatan.

Nakon obrade podataka o broju prijavljenih blagovremeno ćemo Vas obavestiti o tačnim datumima i lokacijama održavanja seminara. Za više informacija možete se obratiti putem telefona broj 011 2642 483.


9. april 2017.

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE UČESTVOVALA NA MEĐUNARODNOM SAJMU HORTIKULTURE U BEOGRADU

Na Beogradskom sajmu je, u periodu od 6. do 9. aprila, pod tradicionalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, održan 22. Međunarodni sajam hortikulture „Beoplantfair“, izložba „Darovi prirode“, „Organik Fest“ i izložba prateće mehanizacije i opreme „Motoplantexpo“. Privredna komora Srbije je predstavila 11 firmi iz oblasti hortikulture, zaštite bilja, proizvodnje lekovitog i aromartičnog bilja, organske proizvodnje i proizvodnje biljne kozmetike.

Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije

Sekcija

Info

Projekat "Kačerski med"

Projekat Agro info punktovi