AKTIVNOSTI                                                                         Arhiva  


12. januar 2018.

SEMINARI O IPARD PODSTICAJIMA

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je u decembru 2017. raspisalo konkurs za meru 1 IPARD programa „Investicije u fizička sredstva na poljoprivrednim gazdinstvima“, a u najavi je raspisivanje i ostalih konkursa za IPARD program. Tim povodom Privredna komora Srbije će organizovati seriju seminara na kojima će svojim članicama predstaviti mere IPARD programa i neke specifičnosti vezane za apliciranje na konkurse. Prva serija predavanja će biti vezana za ošte uslove i biće besplatna, dok će se u drugom krugu, nakon što se korisnici upoznaju sa detaljima mera, organizovati tematske radionice po tipovima investicija. Drugi krug radionica će biti sa kotizacijama i na njima će se raditi detaljnije predsavljanje mera i posebnih uslova, koje korisnici moraju ispuniti do kraja investicija.

Ako planirate da aplicirate za ova sredstva, pozivamo Vas da se prijavite za seminar, odnosno da dostavite Vaše podatke: matični broj i naziv firme, mesto, ime i prezime učesnika, kontakt telefon i e-mail na irena.kaljevic@pks.rs ili emil.cukuic@pks.rs.
Rok za prijavu je 12.01.2018. Seminar je besplatan.

Nakon obrade podataka o broju prijavljenih blagovremeno ćemo Vas obavestiti o tačnim datumima i lokacijama održavanja seminara. Za više informacija možete se obratiti putem telefona broj 011 2642 483.

Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije

Zadružni savez

Sekcija

Info

Projekat "Kačerski med"

Projekat Agro info punktovi