1. mart 2017.

OSNIVANJE RADNJI I KAKO RAZRADITI POSLOVNI PLAN

U organizaciji Privredne komore Srbije – Privredne komore Beograda, u cilju sticanja znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa, realizovana je jednodnevna, besplatna radionica na temu  „Osnivanje radnji i kako razraditi poslovni plan“. Predavanja su zainteresovanima, u prepunoj sali Gradske uprave grada Beograda, realizovali: Branislava Simanić, na temu „Aktivnosti PKS na unapređenju preduzetništva u Srbiji“, Dejan Zrilić – „Program PKS-PKB za razvoj preduzetništva“, Aleksandar Milošević – „Osnivanje radnji i kako razviti poslovni plan“ i Danijela Sofronijević – „Kreiranje marketing strategije i marketing plana“. Program Radionica „Znanjem do cilja“ sprovodi Savet za zapošljavanje grada Beograda,  u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd i drugim relevantnim institucijama.


23. maj 2016.

ODRŽANI POSLOVNI SUSRETI DOMAĆIH I JUŽNOKOREJSKIH KOMPANIJA

U organizaciji Korejske agencije za promociju trgovine i izvoza KOTRA a uz podršku Privredne komore Beograda, 23. maja 2016. godine, u Hotelu Crown Plaza, održani su B2B susreti domaćih i južnokorejskih kompanija.

Na poslovnim susretima je učestvovalo 40 domaćih i trinaest južnokorejskih malih i srednjih preduzeća iz oblasti metaloprerađivačke industrije, specijalizovane za proizvodnju rezervnih delova za traktore, poljoprivredne mašine, građevinske mašine i auto delove.

Udruženje trgovine, turizma i usluga

Oblasti

Info

Grupacije