7. decembar 2017.

OKRUGLI STO: NADZOR U OBLASTI ZAŠTITE POTROŠAČA

Privredna komora Srbije-Privredna komora Beograda, u saradnji sa  Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje okrugli sto na temu "Nadzor u oblasti zaštite potrošača".

U radu okruglog stola učestvovaće predstavnici nadležnih sektora u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija. Cilj  okruglog stola je da se, kroz direktan dijalog sa predstavnicima Ministarstva, doprinese rešavanju nedoumica u praksi i upoznavanju privrednika iz uslužnih delatnosti, posebno trgovine i turizma, sa procedurama i zahtevima sa aspekta sprovođenja inspekcijskog nadzora u ovoj oblasti. 

Okrugli sto će biti održan u četvrtak, 7. decembra  2017. godine, u PKS-Privredna komore Beograda,  Kneza Miloša 12, u sali 402, sa početkom u 11 časova.


5. decembar 2017.

SEKCIJA  TRGOVACA POLOVNIM AUTOMOBILIMA, AUTO OPREMOM I DELOVIMA

 

Imajući u vidu specifične zahteve i interese kompanija iz pojedinih delatnosti,  u cilju neposrednog povezivanja i unapređenja uslova poslovanja članova Udruženja trgovine Privredne komore Srbije, u PKS-Privrednoj komori Beograda biće formirana  Sekcija  trgovaca polovnim automobilima, auto opremom i delovima.

Inicijalni sastanak Sekcije trgovaca polovnim automobilima, auto opremom i delovima, biće održan u utorak, 5. decembra 2017. godine, u 11 časova, u prostorijama PKS-Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12, sala 1.

Udruženje trgovine, turizma i usluga

Oblasti

Info

Grupacije