Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA13. februar 2019.

OBUKA: KAKO DA VAM KNJIGOVOĐA BUDE VAŽAN SARADNIK, A NE TROŠAKObuka "Kako da vam knjigovođa bude važan saradnik, a ne trošak" će biti održana 13. februara 2019, od 10 do 16 časova, u PKS-Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12. 

Namenjena je vlasnicima, direktorima, preduzetnicima, svima koji imaju potrebu da sarađuju sa knjigovođama i računovođama.

Kotizacija: 
8.400,00 po učesniku (bez PDV-a)

Dodatne informacije: Centar za edukaciju Privredne komore Srbije, tel. (+381 11) 3300 949, 3300 946, e-mail: edukacija@pks.rs      

22-23. februar 2019.

KAKO POBOLJŠATI BIZNIS KROZ DIGITALNI MARKETING - SVE TAJNE STRATEGIJE I OPTIMIZOVANO OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

U PKS-Privrednoj komori Beograda, 22. i 23. februara 2019. godine, od 9 do 16 časova, biće održan trening "Kako poboljšati biznis kroz digitalni marketing".

Trening polaznicima omogućava unapređenje praktičnih znanja i veština iz oblasti digitalnog marketinga u rešavanju poslovnih problema i osposobljavanje učesnika za samostalno kreiranje poslovnog profila na društvenim mrežama, upoznavanje sa načinima poslovne komunikacije putem društvenih mreža i planiranje strategije oglašavanja na internetu.
Trening obuhvata integrisana praktična znanja i primere iz dugogodišnje prakse predavača. Nakon radionica daje se feedback na osnovu kojih polaznici dobijaju smernice koje oblasti da unapređuju u budućem radu i kako da naučeno primene.

Kotizacija:
15.000,00 po učesniku (bez PDV-a)

Dodatne informacije: Centar za edukaciju Privredne komore Srbije, tel. (+381 11) 3300 949, 3300 946, e-mail: edukacija@pks.rs     


11. mart 2019.

RASPISAN DRUGI JAVNI POZIV ZA IPARD PODSTICAJE ZA ULAGANJA U PRERAĐIVAČKE KAPACITETE


Drugim javnim pozivom za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu, koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva, opredeljena su sredstva u iznosu od 3.525.926.538 dinara. Predmet ovog Javnog poziva su investicije u fizičku imovinu i prihvatljivi troškovi u vezi sa izgradnjom, kao i nabavkom nove opreme i mehanizacije. Obuhvaćeni su sektori mleka, mesa i voća i povrća i zahtev za odobravanje projekta može se podneti samo u okviru jednog sektora za jednu ili više investicija.
Minimalan iznos podsticaja koje korisnik može da ostvari u okviru svih sektora je 10.000 evra, dok je maksimalni podsticaj u okviru sektora voća i povrća i sektora mesa milion evra, u sektoru mleka korisnici mogu da ostvare podsticaj i do dva miliona evra. Visina podsticaja je 50%, odnosno 60% prihvatljivih troškova za investicije u oblasti upravljanja otpadom i otpadnim vodama. Detaljan tekst Javnog poziva, pravilnik i prateći prilozi, dostupni su na internet stranici Uprave za agrarna plaćanja http://uap.gov.rs/javni-pozivi-ipard/.


1. jun 2019.

SRBIJA, ZEMLJA USPEŠNIH PRIČA

Učestvujte u kampanji PKS u 2018. Pošaljite nam svoju priču.
Ukoliko ste već uspešan preduzetnik ili imate kompaniju i razvijen biznis, ispričajte nam o svom uspehu.
Dužina teksta sa visokokvalitetnim fotografijama trebalo bi da bude do 2.500 karaktera (jedna i po stranica A4 formata).
Možete nam poslati i video priču (format MP4, AVI, dužina do 1 minuta)
Potrudićemo se da Vaša priča bude što vidljivija i ispričana na najbolji način.  
Priče u pisanoj ili video formi možete slati mejlom na: uspesneprice@pks.rs

Kontakt telefon: 011 33 00 905.