Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA

Nepoštena poslovna praksa i delatnosti osiguranja - Događaj je završen28. mart 2019.

Dan otvorenih vrata sa inspektorima

PKS-Privredna komora Beograda, u saradnji sa USAID Projektom saradnje za ekonomski razvoj i EU projektom Podrška Evropske unije poboljšanju poslovnog okruženja, u četvrtak, 28. marta 2019. godine u prostorijama Privredne komore Beograda, ulica Kneza Miloša 12, sala na 6. spratu, sa početkom u 11 časova, organizuje Dan otvorenih vrata sa inspektorima.

Na ovom skupu privrednici će imati mogućnost da razgovaraju sa inspektorima poreske, tržišne, radne, sanitarne i poljoprivredne inspekcije, i da u neformalnom okruženju diskutuju o problemima u svom poslovanju, kao i da  dobiju pojašnjenja,  savete i preporuke za poštovanje zakona i otklanjanje eventualnih propusta u radu, iz domena nadležnih  inspekcija.

Imajući u vidu značaj teme, ovom prilikom PKS - Privredna komora Beograda istovremeno zakazuje i  četvrtu zajedničku sednicu Odbora Sektora usluga, Odbora sektora poljoprivrede i Odbora sektora industrije Privredne komore Beograda, u proširenom sastavu, kako bi što veći broj privrednika imao priliku da učestvuje na Danu otvorenih vrata sa inspekcijama.

Molimo vas da, u cilju efikasnijeg rada, popunite formular za prijavu i isti dostavite najkasnije do 25. marta 2019. godine do 16.00 časova.

Za potvrdu dolaska i dostavljanje formulara za prijavu, kontakt osoba je Svetlana Delić, telefon 2642-166; mob 063/8475-197; e - mail : svetlana.delic@pks.rs.   

28. mart 2019.

SEMINAR: interno i VANSUDSKO REŠAVANJE RADNIH SPOROVA

Seminar "Interno i vansudsko rešavanje radnih sporova" pruža mogućnost upoznavanja polaznika i zaposlenih sa zakonskim i praktičnim mogućnostima internih i vansudskih rešenja, u cilju prevencije i povlačenja tužbi, na  primerima dobre prakse. 

Seminar je namenjen preduzetnicima, menadžerima svih nivoa i zaposlenima koji se bave radnim odnosima, pravnim zastupnicima, firmama sa većim brojem radnih sporova, HR sektoru, ali i zaposlenima koji planiraju da pokrenu sudski spor ili ga već vode.

Kotizacija: 8.400,00 dinara po učesniku (bez PDV)

Seminar će biti održan 28. marta 2019. godine, u PKS-Privrednoj komori Beogradaod 9.00 do 16.00, Kneza Miloša 12.

Dodatne informacije: Centar za edukaciju Privredne komore Srbije, tel. (+381 11) 3300 949, 3300 946, e-mail: edukacija@pks.rs    


1. jun 2019.

SRBIJA, ZEMLJA USPEŠNIH PRIČA

Učestvujte u kampanji PKS u 2018. Pošaljite nam svoju priču.
Ukoliko ste već uspešan preduzetnik ili imate kompaniju i razvijen biznis, ispričajte nam o svom uspehu.
Dužina teksta sa visokokvalitetnim fotografijama trebalo bi da bude do 2.500 karaktera (jedna i po stranica A4 formata).
Možete nam poslati i video priču (format MP4, AVI, dužina do 1 minuta)
Potrudićemo se da Vaša priča bude što vidljivija i ispričana na najbolji način.  
Priče u pisanoj ili video formi možete slati mejlom na: uspesneprice@pks.rs

Kontakt telefon: 011 33 00 905.