Privredna komora Beograda i Srpska asocijacija malih i srednjih preduzeća organizuje i poziva Vas da prisustvujete savetovanju, na temu:

''Finansijska podrška sektoru malih i srednjih preduzeća'' - instrument konkurentnosti na

nacionalnom i evropskom tržištu i "Socijalna tržišna privreda"

 koje će biti održano u četvrtak, 25.02.2010. godine, u Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12), sala VI, sa početkom u 10:00 časova. Rad savetovanja će se odvijati kroz dva panela:

  • Panel I ''Izvori finansijskih sredstava'' - kako se  informisati o fondovima i kreditnim linijama
  • Panel II '' Pristup finansijskim sredstvima'' - kako pronaći partnera i pripremiti predlog projekta, iskustva korisnika i primeri iz prakse.

Učestvovanje u radu savetovanja omogućava da se u direktnom kontaktu sa predstavnicima relevantnih institucija, provajderima namenskih programa, iskusnim korisnicima fondova, poslovna zajednica konsultuje i pribavi informacije o korišćenju nacinalnih i evropskih finasijskih sredstava iz fondova i kreditnih linija. 
Ovakav pristup podstaknut je brojnim nedoumicama i upitima o tome kako se mogu iskoristiti sredstva iz raspoloživih izvora, kome se privrednici mogu obratiti za pomoć, kako pratiti otvorene pozive, pisati projekate, tražiti partnere, uspostavljati konzorcijume, upravljati projektnim aktivnostima.
Privredna komora Beograda i Srpska asocijacija malih i srednjih preduzeća  nastoje da stečeno znanje i iskustvo koje sa sobom nose učesnici savetovanja prenesu na poslovnu zajednicu i da na jednom mestu privrednici dobiju sažete, kratke, jasne i konkretne informacije koje su pregled postojećeg stanja o finansijskoj pomoći koja je trenutno dostupna i koja će biti dostupna u najskorije vreme.
Prijavljivanje možete izvršiti slanjem prijavnog lista na datu e mail adresu do utorka, 23.02.2010. godine i uplatom kotizacije, koja iznosi 3.000,00 din po firmi + pdv. To znači da po navedenoj ceni, u ime jedne firme može doći veći broj zaposlenih. Uplatu izvršiti na broj tekućeg računa Privredne komore Beograda, koji je dat u prijavnom listu. Za sve dodatne informacije kontakt osoba: Sandra Milenković, tel 011/ 361 96 46, e mail adresa sandram@kombeg.org.rs.

Centar za razvoj preduzetništva

Zajednica opštih udruženja preduzetnika

Info