OBUKA ZA PREDUZETNIKE
''UVOD U USPEŠNO POSLOVANJE''


Privredna komora Beograda u cilju pružanja podrške preduzetništvu i sektoru malih preduzeća, poziva Vas da budete polaznik obuke, koju Komora Beograda organizuje u periodu od 9. do 20. novembra 2009. godine, sala II, Kneza Miloša br. 12, na temu:

''Uvod u uspešno poslovanje''

                                                                                

Predviđeno vreme trajanja obuke je dve nedelje (ponedeljkom, sredom i petkom). Kotizacija iznosi 9.500,00 din.

 

Ukoliko ste Vi i Vaši saradnici zainteresovani da uzmete učešće na pomenutoj obuci, poboljšate svoje veštine i proširite znanja, koja će Vam biti potrebna za postizanje uspeha u poslovanju, molimo Vas da prijavni list pošaljete do srede, 4. novembra 2009. godine, na datu e mail adresu ili putem fax. Kontakt osoba: Sandra Milenković, tel: 011/ 361 96 46, fax 011/ 3618 003, mob. 064/ 8760 213.

Obuka je namenjena poboljšanju poslovanja malih preduzeća, preduzetnika i početnika u biznisu, kojima je potrebna podrška u vidu treninga za sticanje menadžerskih, organizacionih, prodajnih i drugih veština, naophodnih za uspešno poslovanje.  Obuka će detaljnije obuhvatiti segmente kao što su: razvoj hijerarhije odlučivanja, delegiranje, strah od delegiranja i kako ga previći, upoznavanje tržišta, razvoj marketing plana, komuniciranje sa kupcima, unapređenje prodaje, tehnike upravljanja vremenom, uspešno vođenje sastanka, alati i tehnike za upravljanje vremenom, projektima i finansijama, načini komuniciranja sa nacionalnim i međunarodnim institucijama koje pružaju podršku malom biznisu, poslovno planiranje i izrada biznis plana. U okviru obuke planirano je i izvođenje praktičnih vežbi kroz radionicu, u vidu simulacija realnih situacija.

Nemojte reći da nemate dovoljno vremena. Vi imate isti broj časova u danu koje su imali i Helen Keler, Paster, Mikelanđelo, majka Tereza, Leonardo de Vinči, Tomas Džeferson i Albert Ajnštajn (H.Jackson Brown)

 

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i biti deo tim koji želi da poboljša svoje veštine i unapredi poslovanje firme.

 

 

 

 

Centar za razvoj preduzetništva

Zajednica opštih udruženja preduzetnika

Info