EVROPSKI SAMIT O KORPORATIVNOJ KOMUNIKACIJI I ODNOSIMA S JAVNOŠĆU

 

 

Četvrti Evropski samit o korporativnoj komunikaciji i odnosima s javnošću, pod nazivom "Najnoviji trendovi u korporativnoj komunikaciji i odonosima s javnošću", biće održan 1. i 2. jula 2010. u Briselu. Organizator Samita je Evropska asocijacija direktora za komunikacije (EACD), vodeća mreža evropskih lidera iz ove oblasti.

Evropski samit o komunikacijama je vodeći međunarodni događaj iz domena odnosa s javnošću i komunikacija. Na stotine evropskih stručnjaka okuplja se svake godine kako bi stekli nova poznanstva i razmenili ideje i mišljenja o novim strategijama i ocenili aktuelne trendove.

 Ove godine prisutni će čuti šest uvodnih obraćanja, između ostalog govore Vivijan Reding, potpredsednice Evropske komisije i Alastera Kembela, nekadašnjeg direktora za komunikacije i strategiju bivšeg premijera Velike Britanije Tonija Blera. Na Samitu će biti predstavljena 32 primera najboljih praksi i učesnici će moći da čuju najnovije informacije, iskustva i tendencije iz oblasti strateških komunikacija, promena i međunarodnih komunikacija, upravljanja problemima, komunikacija u kriznim situacijama i upravljanja ugledom. Na 6 radionica, učesnici će saznati više o sredstvima komunikacije u društvenim medijima i digitalnoj komunikaciji, brendiranju  i interkulturalnoj komunikaciji. Organizatori su najavili učešće 50 govornika iz poslovnih asocijacija, obrazovnih institucija, medija, privrede i politike. Prvog dana Samita biće upriličena svečanost na kojoj će biti dodeljene prestižne Evropske nagrade za komunakacije.

Centar za ekonomske odnose sa inostranstvom

Info

Kineska sekcija

EU