Privredna komora Beograda Vas poziva da posetite

SISAB 2010
Medjunarodni sajam portugalskih vina,
plodova mora i poljoprivrednih proizvoda
koji će se održati u periodu od 22. do 24. februara 2010. godine
u Lisabonu (Portugal)

SISAB 2010 je međunarodni sajam portugalskih vina, plodova mora i poljoprivrednih proizvoda koji se tradicionalno održava svake godine u Lisabonu, gde se, u samo tri dana, na jednom mestu, susreću najveći portugalski izvoznici sa uvoznicima iz čitavog sveta. U 2009. godini zabeleženo je povećano prisustvo domaćih i stranih kompanija na sajmu za 22% u odnosu na prethodne godine. Iz tog razloga SISAB 2010 će biti organizovan na 5.000 m˛ sajamskog prostora, gde će izlagati najvažnije portugalske kompanije iz sledećih oblasti: industrija vina i bezalkoholnih pića, ribe i morskih plodova, stočna industrija, mlečni proizvodi, konditorski proizvodi, voće i povrće. SISAB 2010 očekuje prisustvo 400 najvećih portugalskih kompanija.

Privredna komora Beograda smatra da je prisustvo predstavnika domaćih kompanija na ovoj sajamskoj manifestaciji od izuzetnog značaja za internacionalizaciju aktivnosti. Stoga Vas pozivamo da u svoje poslovne planove uvrstite i učešće na sajmu SISAB 2010, jer je to izuzetna prilika za uspostavljanje direktnijih kontakata sa najznačajnijim proizvođačima, rukovodiocima i komercijalnim direktorima portugalskih, ali i mnogih drugih kompanija širom sveta iz oblasti proizvodnje vina, morskih plodova i poljoprivrednih proizvoda, kao i trgovine istim.

Troškovi posete sajmu SISAB 2010: smeštaj (3 noći u hotelu), hrana (3 ručka i dve večere) i ulaznica za sve vreme trajanja sajma za jednog učesnika biće pokriveni od strane organizatora, dok cena za drugog učesnika, koja obuhvata takođe smeštaj (3 noći u hotelu), hranu (3 ručka i dve večere) i ulaznicu za sve vreme trajanja sajma, iznosi 300 EUR

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Centru za ekonomske odnose sa inostranstvom u Privrednoj komori Beograda. Kontakt osoba: Maja Gogić, tel: 011/2642-088, e-mail: majag@kombeg.org.rs .

Centar za ekonomske odnose sa inostranstvom

Info

Kineska sekcija

EU