SUSRET ČLANOVA URAPVNOG ODBORA KOMORE ITALIJANSKO-SRPSKIH PRIVREDNIKA I PRIVREDNIKA SRBIJE

U organizaciji Centra za ekonomske odnose sa inostranstvom Privredne komore Beograda i Komore italijansko-srpskih privrednika 14. septembra 2010. u Privrednoj komori Beograda održava se sednica Upravnog odbora Komore italijansko-srpskih privrednika i skup privrednika Srbije sa članovima Upravnog odbora.

Na ovom skupu će se razmatrati mogućnosti proširenja privredne saradnje Italije i Srbije kao i zajedničkog nastupa na druga tržita uz korišćenje pogodnosti koje su ustanovljene potpisivanjem međurdžavnih sporazuma.

Susret privrednika sa članovima Upravnog odbora održaće se 14. septembra 2010. u  prostorijama Privredne komore Beograda, Kneza MIloša 12, sala IV sa početkom u 12,00 časova.

Upravni odbor Komore italijansko-srpskih privrednika je sastavljen od uspešnih italijanskih i srpskih privrednika i predstavnika privrednih institucija pa Vas molimo da svojim prisustvom date svoj doprinos ovom skupu kroz razmenu dobre prakse, predloga za uspešniju saradnju sa regionima i komorama Italije kao i konkretnim poslovnim predlozima.

Programom je predvidjeno sledeće:

 10,00 - 11,45  čas. Upravni odbor Komore italijansko-srpskih privrednika (samo za članove Upravnog odbora )

 11,45 – 12,00 čas.  Kafe pauza

 12,00 – 13,30 čas.  Susret članova Upravnog odbora Komore italijansko-srpskih privrednika sa privrednicima Srbije

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite putem telefona: 011 2642 088 –  kontakt osoba Dinka Bulatović ili putem e-maila: dinka@kombeg.org.rs.

 

Centar za ekonomske odnose sa inostranstvom

Info

Kineska sekcija

EU