DIPLOMATSKI KOR U POSETI 42. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA, NOVI SAD


 
Novi Sad je po 42. put bio domaćin Međunarodnom Sajmu turizma, u okviru koga su održani i sajmovi lova, ribolova, sporta, hortikulture, ekologije, turizma, opreme za ugostiteljstvo i hrane i pića. U halama MASTER i na otvorenom prostoru sajma predstavilo se oko 300 izlagača iz zemalja u regionu i EU. Privredna komora Beograda se, zajedno sa firmama članicama, predstavila na 150m² izložbenog prostora.

Novi Sad je po 42. put bio domaćin Međunarodnom Sajmu turizma, u okviru koga su održani i sajmovi lova, ribolova, sporta, hortikulture, ekologije, turizma, opreme za ugostiteljstvo i hrane i pića. U halama MASTER i na otvorenom prostoru sajma predstavilo se oko 300 izlagača iz zemalja u regionu i EU. Privredna komora Beograda se, zajedno sa firmama članicama, predstavila na 150m² izložbenog prostora. U skladu sa orijentacijom PK Beograda na unapređenje međunarodne i regionalne saradnje, novosadski sajam je posetila i delegacija predstavnika diplomatskog kora ambasada u Beogradu. Članove delegacije je g – din Goran Vasić, direktor novosadskog sajma, upoznao sa aktivnostima novosadskog sajma, kao i sa planovima za naredni period. Nakon obilaska sajma, prisustva programu kulturno – umetničkog društva TALIJA, diplomatski kor je obišao štand PK Beograda, gde su bili izloženi promotivnim materijali zemalja učesnica delegacije.   

 

Vinarija DIBONIS i restoran SHIRAZ (Palić, Subotica), bili su domaćini delegaciji, organizovali obilazak vinskih podruma i upoznali prisutne sa tehnologijom proizvodnje rakije i vina.

Centar za ekonomske odnose sa inostranstvom

Info

Kineska sekcija

EU