PREDAVANJE “OSTVARITE POSLOVNE I FINANSIJSKE CILJEVE“  

U organizaciji Centra za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Privredne Komore Beograda i Udruženja „KLUB PRVIH ŽENA“ 9. oktobra 2013. godine održano je predavanje na temu:  „OSTVARITE POSLOVNE I FINANSIJSKE CILJEVE“.  

Predavanje je okupilo preko 100 predstavnika privrede iz različitih kompanija i institucija kao što su: Udruženje preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, JP Pošta Srbije, Gradska opština Zvezdara, GALENIKA, DUNAV OSIGURANJE, Komercijalna banka, Afeja, Srpska akademija inovacionih nauka, Vesta International, AD Planinka i druge. Prisutne učesnike pozdravila je Sandra Milenković, rukovodilac Sektora za poslovno obrazovanje Komore Beograda.

Pojmovi kao što su: “mapa uma”, “brzo čitanje”, “briljantno učenje” i “savršeno pamćenje” jesu pojmovi koji se vezuju za Branislava Maričića. Gospodin Maričić je licencirani predavač britanskog „Buzan Centra“ i instruktor „Programa razvoja intelektualnih sposobnosti“. Takođe, od 1990. godine radi kao licencirani predavač Majnardovog instituta za menadžment (Maynard Management Institute - Pensilvanija, SAD) i savetnik za ulaganja u investicione fondove kompanije E&S (Grac, Austrija).

Do danas je održao više od 400 seminara u zemlji i inostranstvu na sledeće teme: Brzo i efikasno čitanje, Savršeno pamćenje i koncentracija, Briljantno učenje, Efikasno učenje za decu, Mape uma u poslovnoj primeni, Uspešna komunikacija, Principi uspeha, Principi prodaje, Ostvarite finansijske ciljeve i drugo. Autor je knjige „Samodisciplina za samo 7 dana“, a njegovi članci objavljeni su u časopisima kao što su: Preduzeće, E-magazin, Cosmopolitan, U zdravom telu, Ekonomist, Profit, Status, Dnevne novine, Vijesti itd. Takođe je autor programa „Kreativna nastava“, koji je 2009. godine akreditovalo Ministarstvo prosvete Republike Srbije, a koji je namenjen učiteljima, nastavnicima, profesorima i stručnim saradnicima u osnovnim i srednjim školama.

 

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke