ODRŽAN SEMINAR "PRODAJNA PREZENTACIJA KLJUČNIM B2B KUPCIMA"

U organizaciji Udruženja trgovine i Centra za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Komore Beograda održan je jednodnevni seminar 6. novembra 2013. godine na temu: "PRODAJNA PREZENTACIJA KLJUČNIM B2B KUPCIMA". 

Seminaru su prisustvovali predstavnici sledećih kompanija: EUROQUALITY GROUP, GM KONSALTING, BLUMEN GROUP DOO, CYCLE DOO i drugi. Prisutne učesnike seminara pozdravila je Sandra Milenković, rukovodilac Sektora za poslovno obrazovanje.

Svoja iskustva i znanja sa polaznicima su podelili konsultanti CMC, Miodrag Kostić i mr Marko Burazor. Kao treneri prodajnih i poslovnih veština rade sa najvećim svetskim multinacionalnim kompanijama koje svoje aktivnosti sprovode u svim delovima sveta. Samo neki od njihovih klijenata su:  NIS, HYPO banka, Microsoft, Deutche Telekom, Hyundai, Knjaz Miloš, Vip Mobile, Nlb Banka, Holcim, Hotel Splendid, Yura corporation, Delta DMD, PTP DIS, Century 21 i mnogi drugi.

Cilj seminara  bio je unapređenje prodajnih i prezentacionih veština sa ciljem postizanja boljih prodajnih rezultata i uspešnog pozicioniranja na tržištu. Seminar je bio namenjen izvršnom menadžmentu, zaposlenima u sektoru trgovine, komercijale, prodaje, direktorima/vlasnicima firmi, tim liderima, kao i svima koji su želeli da unaprede svoje veštine i upoznaju se sa važnim principima prezentacije ključne prodaje.

Nakon predavanja, interaktivnih radionica i konstruktivne diskusije predstavnicima privrede uručena su uverenja o pohađanju seminara i knjiga "Neverbalna komunikacija na delu", autora mr Marka Burazora.

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke