SEMINAR: WORDPRESS STARTER

U Privrednoj komori Beograda, 10.  oktobra 2014. godine, realizovan je prvi u nizu seminara na temu „WordPress STARTER“.  WordPress je besplatan alat otvorenog koda za kreiranje Web sajtova i blogova sa ugrađenim sistemom za upravljanje sadržajem. Ovo je jedan od najpopularnijih sistema za upravljanje sadržajem i kreiranje Internet prezentacija, a atkuelan podatak iz drugog kvartala 2014. godine je da je preko 25% najpopularnijih Web sajtova napravljeno pomoću WordPress-a.

Učesnici seminara su imali priliku da se upoznaju sa načinom kreiranja sadržaja preko WordPress platforme koja može da se koristi za izradu svih oblika Internet sadržaja, od blogova, preko jednostavnih Internet prezentacija, portfolija, kataloga proizvoda, novinskih Web sajtova, arhiva dokumenata i tekstova, do portala za elektronsku trgovinu robom i uslugama. Najčešće, WordPress igra ulogu sistema za upravljanje sadržajem na Internet prezentacijama malih i srednjih preduzeća koja razumeju potrebu da budu prisutna na Internetu.

Najbitnija od svih prednosti je to što je WordPress potpuno besplatan softver i nisu potrebne nikakve licence za instalaciju i korišćenje. 

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke