POWERPIVOT ZA EXCEL 2010 WORKSHOP


 
U Privrednoj komori Beograda, u period od 29. septembra do 1. oktobra 2014. godine, održan je još jedan u nizu trodnevnih treninga na temu: PowerPivot za Excel 2010 Workshop – Dajte smisao Vašim podacima.

Microsoft PowerPivot za Excel 2010 je  fantastičan alat u svetu analize podataka čiji je cilj da pruži najkomforniji rad sa podacima u cilju poslovnog izveštavanja (BI), a istovremeno korisnicima daje svu moć koja im je potrebna za izvođenje svih vrsta analiza poslovnih podataka i to bez pomoći IT odeljenja. 

Tokom ovog trodnevnog treninga polaznici su se upoznali sa načinom kreiranja PowerPivot tabela, korišćenjem tabela u realnom okruženju, kako da koriste sve mogućnosti PowerPivot-a, a  u isto vreme kako da identifikuju one slučajeve kada upotreba ovog alata nije optimalna.

Ovaj trening se održava po programu PowerPivot Workshop koji su osmislili svetski priznati stručnjaci na polju Microsoft BI rešenja, Marco Russo i Alberto Ferrari i namenjen je svima onima koji žele da steknu bolji uvid u poslovanje svoje kompanije. Treningu su prisustvovali predstavnici kompanija: Eu Build d.o.o., Delta M d.o.o., Aroma d.o.o. i Roma Company d.o.o.

 

Centar za edukaciju i upravljanje projektima

Edukacija

Obuka za službenika
za javne nabavke