KORIŠĆENJE ADWORDS ALATA U ON LINE OGLAŠAVANJU I POSTAVKA KAMPANJA
NA INTERNETU NA MREŽI ZA PRETRAGU

Naučite kako sami da postavite oglase na AdWords platformi

U Privrednoj komori Beograda je po četvrti put održana trodnevna radionica posvećena praktičnoj primeni Adwords alata, namenjenog kreiranju oglasa i kampanja za potrebe internet oglašavanja. Adwords je alat koji ima stalna inoviranja i dopune, i svakodnevno možete pronaći puno novih informacija i saveta njegove primene. Kontinuiran radu u njemu uz permanentno osvežavanje znanja i praćenje trendova upotrebe Adwords alata doprinosi efikasnosti i efektivnosti oglašavanja.

Da bi razumeli način funkcionisanja marketinga na internetu i maksimalizovali efekte reklamnih kampanja potrebno je razumeti način funkcionisanja alata za oglašavanje.

AdWords platforma za online marketing, kampanje i oglase je sistem oglašavanja koji stručno primenjen i upravljan, omogućava značajne prednosti kompanijama u vidu vremenskih i novčanih ušteda, kontrole budžeta, ciljanih komunikacija, jezičke i geografske pokrivenosti, prilagođenosti medijima i uređajima, praćenja rezultata i analiza kampanja i dobre podrške u primeni alata.

Ovaj vid marketinga je dostupan i pogodan za velike, male i srednje kompanije, kao i za preduzetnike i samostalne stručnjake.

Po završenoj obuci polaznici su osposobljeni da sami vode svoje kampanje na mreži za pretragu, prate,  analiziraju i optimizuju. Obuka je namenjena svima koji žele da nauče kako da kroz AdWords alat:

  • Reklamiraju sopstveni posao

  • Uče nove veštine koje mogu da donesu dodatnu zaradu

  • Nauče jednu od traženih veština na freelance platformama

Predavač: Sonja Jovović, sertifikovani Google profesionalac za digitalno oglašavanje za Adwords (Search, Display i Analytics). Stručni saradnik agencije Top Net Marketing, Google partnerske agencije, koja je dobitnik nagrade na 3. Google Adriatics Challenge takmičenju.

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke