REALIZOVANA:OBUKA ZA SAMOSTALNOG KNJIGOVOĐU
uz sticanje praktičnih znanja i rad na računaru i programu za knjigovodstvo


Privredna komora Beograda u saradnji sa SAOP d.o.o. realizovala je: OBUKU ZA SAMOSTALNOG KNJIGOVOĐU uz sticanje praktičnih znanja i rad na računaru i programu za knjigovodstvo.

Obuka je bila namenjena licima koja imaju malo ili nikakvo iskustvo u knjigovodstvenom radu i onima koji žele da svoje postojeće znanje iz knjigovodstva nadograde.

Predavanja su bila orijentisana na praktičnom radu u knjigovodstvu. Uz praćenje  realne dokumentacije i uz praktičan rad koji se obavljao  na savremenom Internet knjigovodstvenom programskom rešenju, SAOP miniMAX,  polaznici su po završenom ispitu stekli primenjiva znanja, tako da će lako moći da obavljaju knjigovodstvene poslove u bilo kom privrednom društvu ili agenciji.

Autor i predavač je bila diplomirani ekonomista, gospođa Vera Lončar, direktor i vlasnik privrednog društva „Account“, sertifikovani poslovni konsultant (ICIP), sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima računovodstva, finansija, revizije i analize finansijskih izveštaja, kao i računovodstveno-finansijskom i poreskom konsaltingu, sa svojim saradnicima.

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke