7-8. oktobar 2011.  

 

EU FONDOVI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA


U Privrednoj komori Beograda 7. i 8. oktobra 2011. realizovan je prvi trening: EU FONDOVI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA. Trening je realizovan u saradnji sa BSN Akademijom  a fokus je stavljen na otvorene konkurse za program FP7 i CIP koji su namenjeni MSP sektoru za bespovratna finansijska sredstva.
Program treninga je osmišljen po posebnoj metodologiji prilagođenoj filozofiji  privrednog društva čiji su glavni ciljevi unapređenje poslovanja, razmena informacija, podizanje kapaciteta i nivoa znanja.
Ova inicijativa Privredne komore Beograda  ima za cilj podizanje nivoa informisanosti o procesu apliciranja ali i da poveća vidljivost ekspertize koja postoji u poslovnom društvu za kreiranje i sprovođenje projekata u pripremi aplikacionog formulara i projektne dokumentacije za programe podrške EU (za bespovratna sredstva) namenjena Republici Srbiji. Organizovanje redovnih treninga povodom raspisanih javnih konkursa za donacije (finansijska sredstva) EU  imaju za cilj da se privredni subjekti edukuju o svim mogućnostima koje im se nude kao i da im ukažu kako da maksimalno iskoriste sve prilike koje se otvaraju za Srbiju pridruživanjem EU.

Privredna komora Beograda poziva sve zainteresovane privredne subjekte da se  registruju kroz otvorenu on-line Anketu.

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke