ODRŽAN SEMINAR "VIRTUELNO POSLOVANJE I CLOUD BUSINESS MANAGEMENT"

U organizaciji Privredne komore Beograda – Udruženja informatičke delatnosti i Centra za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta, 22.11.2012. godine, održan je seminar na temu: "VIRTUELNO POSLOVANJE I CLOUD BUSINESS MANAGEMENT".

Virtuelno poslovanje podrazumeva obavljanje poslovnih aktivnosti upotrebom informaciono-komunikacionih tehnologija i Interneta. Internet je izvršio svetsku revoluciju izmenio način poslovanja. Upotreba Interneta u poslovne svrhe ušla je u drugu fazu. Korišćenjem cloud servisa klijenti ne kupuju tehnologiju, nego produktivnost, povećanje profita, smanjenje troškova, sigurnosti i stabilost, kao i povećanje sveobuhvatne efikasnosti poslovanja.

O virtuelnim kancelarijama i virtuelnim menadžerima, cloud servisima kao nosiocima modernog poslovanja, na koji način formirati virtuelnu kancelariju, kako upravljati virtuelnim resursima, koja vrsta edukacije je potrebna da bi neko postao virtuelni menadžer, koje su prednosti a koji nedostaci virtuelne kancelarije, o bezbednost podataka i drugim interesantnim temama, govorili su: Nebojša Skenderović, Executive chairman/Founder (Nesk WebArt) i Boris Teodosijević, Chief Executive Officer (Nesk WebArt).

Seminar koji je organizovan u saradnji sa kompanijom Nesk WebArt okupio je preko 100 predstavnika domaće privrede.

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke